Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heeg

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Heeg? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Heeg! Op dit platform delen wij veel tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Ook bieden we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,30 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-heeg

Een schoonmaakster in Heeg inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Heeg inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In onderstaande paragraaf leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Heeg vinden

 1. Vul je postcode in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. De keuze is vaak eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs per uur, werkzaamheden en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en door te spreken wat er verwacht wordt. Laat het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is best lastig. Je kunt een beroep doen op speciale platforms die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en beschikbare helpers vinden. Doorgaans wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Schoonmaaktips.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor €9,95 p/maand onbeperkt oproepen plaatsen en reageren.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heeg

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Heeg

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Heeg, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Hommerts, Jutrijp, Oosthem en Abbega.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende werkzaamheden in jouw huishouden. Hieronder bieden wij enkele veel voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een uitstekende poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €13,50 per uur, inclusief alles.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor stimuleert de productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Heeg. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen en vensters bijhouden, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €22,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, vloeronderhoud, ventilatie reiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot €16,50 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die uitgevoerd worden: dweilen, ramen wassen, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan je afspraken maken over de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste gezinnen in Heeg kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Heeg?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie