Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Jutrijp

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Jutrijp? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een super schone woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en meer tijd voor familie en vrienden. Wij bieden tips en tricks het vinden van een ijverige schoonmaker in Jutrijp! Op schoonmakerzoeken.nl delen wij diverse tips en tricks voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Verder delen we een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook contactdetails van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-jutrijp

Een schoonmaakster in Jutrijp zoeken

Maak je niet graag schoon en houd je graag wat tijd over voor familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Jutrijp inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Over het algemeen zijn er wel mensen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste ontstaan er meer en meer schoonmaakplatforms waar je een werkster kunt vinden. Hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Jutrijp opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat je precies verwacht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Schoonmaakhulp platforms

In contact komen met een enthousiaste schoonmaker is niet eenvoudig. Er bestaan verschillende applicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. In veel gevallen gaat ook de administratie via deze sites. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Jutrijp

Vind een goede schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Jutrijp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Jutrijp, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Uitwellingerga, Oppenhuizen, Hommerts en Heeg.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio nu al vanaf €13,20 p/uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een representatief schoon kantoor stimuleert het werkplezier en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei schoonmakers in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Jutrijp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote taken zoals glazen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,50 en €30,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is voordeliger dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Reinigen van horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Friesland.
 • Prijzen: tussen gemiddeld €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €15,75 per gewerkt uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Tevens kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

De meeste woningen in Jutrijp laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Jutrijp?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €325,00 tot €700,00.

Plaats een reactie