Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Uitwellingerga

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Uitwellingerga? Steeds meer mensen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de vervelende klusjes worden gedaan en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Uitwellingerga! Op dit platform vind je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al beschikbaar vanaf €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-uitwellingerga

Een schoonmaakster in Uitwellingerga zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie en vrienden? Een goede schoonmaakster in Uitwellingerga inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Afsluitend heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Uitwellingerga vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Vergelijk nu direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Filter op kosten, speciale werkzaamheden en reviews.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een verzoek versturen naar meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw verzoek goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een betrouwbare schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt een beroep doen op handige Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Advertenties van hulpen in de buurt bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Care.com: Matching op basis van jouw wensen in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Uitwellingerga

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Uitwellingerga

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Uitwellingerga, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oppenhuizen, Offingawier, Jutrijp en Hommerts.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het volgende deel delen wij de meest gangbare klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen lappen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €12,90 per uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor helpt bij gelukkige werknemers en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse schoonmaakondernemers in deze streek staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Uitwellingerga. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kun je mogelijk uitbesteden. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €22,50 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,60 tot +/- €15,25 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Daarbij kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of het wassen van kleding.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Jonge gezinnen in Uitwellingerga huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, afstoffen, dweilen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Uitwellingerga?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €250,00 tot €700,00.

Plaats een reactie