Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Offingawier

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Offingawier? Steeds meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Offingawier! Op deze website bekijk je praktische tips en tricks voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij gegevens zoals naam en adres van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-offingawier

Een schoonmaakster in Offingawier gezocht

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Offingawier inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Offingawier vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de geselecteerde huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Rond de aanvraag af

  Kies 1 of meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval jouw aanmelding goedgekeurd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Laat alle kamers in het huis zien en aarzel niet om te vertellen welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die je hierbij helpen. Op deze sites komen vraag- en aanbod samen. Zonder heel veel moeite kun je daar een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Bekijk ook direct meer info over: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Offingawier

Vind een geschikte schoonmaakster in jouw regio!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Offingawier

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Offingawier, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Gauw, Goënga, Oppenhuizen en Uitwellingerga.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser is er voor alle huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Bijgaand bieden wij een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • De was strijken.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al beschikbaar vanaf €13,40 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor zorgt voor de productiviteit en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Offingawier. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen ongeveer €20,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €12,70 tot €18,50 op uurbasis. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die de hulp uitvoert: ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. In aanvulling hierop kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de stoep aanvegen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Offingawier hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. het toilet schoonmaken, ramen lappen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en hoe snel de hulp werkt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Offingawier?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie