Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Goënga

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Goënga? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Goënga! Op schoonmakerzoeken.nl vind je diverse tips en informatie voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Ook bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,40 per uur.

schoonmaker-zoeken-goenga

Een schoonmaakster in Goënga zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je meer focus op familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Goënga inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Om te beginnen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Goënga vergelijken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Wanneer jouw aanmelding ingewilligd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt aan huis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een vakkundige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Goënga

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Goënga

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Goënga, met ook partijen als glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Scharnegoutum, Loënga, Gauw en Offingawier.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp in de buurt al vanaf €12,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse aanbieders die in dit gebied werkzaam zijn zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Goënga. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus schoonmaken, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €24,00 en €34,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €22,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot €16,75 per uur. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de planten doen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Goënga kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor onder andere dweilen, afstoffen, stofzuigen, ramen lappen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is is afhankelijk van het aantal m2, jouw leefstijl, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Goënga?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect voor de grote voorjaarsschoonmaak, of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De tarieven zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie