Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gauw

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Gauw? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Gauw! Op deze website delen wij concrete tips en instructies voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Daarnaast bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van actieve schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,90 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-gauw

Een schoonmaakster in Gauw gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Gauw inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste heb je allerlei praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gauw zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Je kunt meestal kiezen uit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk en vergelijk de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, ervaring en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. In het geval jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is slim om dan ook thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat je precies verwacht. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan verschillende online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kan daar eenvoudig een eigen zoekprofiel maken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gauw

Vind een ervaren schoonmaakster in de gemeente!

Professionele schoonmaakbedrijven in Gauw

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In het overzicht hieronder delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Gauw, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Goënga, Scharnegoutum, Offingawier en Oppenhuizen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De werkster helpt jou graag met allerlei klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een vakkundige poetshulp in de buurt al in te huren vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een netjes bijgehouden kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Gauw. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €30,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Prijs: tussen de €21,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot zo’n €16,25 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat maakt een poetser schoon?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die uitgevoerd worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, stofzuigen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals oven schoonmaken of de stoep aanvegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Gauw hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Gauw?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De totale kosten zijn variabel en liggen tussen de €275,00 tot €700,00.

Plaats een reactie