Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wilhelminadorp

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wilhelminadorp? Flink wat Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Wilhelminadorp! Op dit platform vind je duidelijke tips en tricks over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook namen en adressen van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,20 per uur.

schoonmaker-zoeken-wilhelminadorp

Een schoonmaakster in Wilhelminadorp gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en spendeer je graag wat meer tijd aan hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een enthousiaste schoonmaakster in Wilhelminadorp inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder heb je steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Wilhelminadorp opzoeken

 1. Voer je adres in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt poetsen. Bijvoorbeeld wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. In het geval de opdracht wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De hulp zal de eerste keer komen werken op het gekozen moment. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat het huis zien en geef aan waar jij waarde aan hecht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Via internet wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Snelle manier voor het vinden van hulp voor jouw aanvraag.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Nationalehulpgids.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Goes.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wilhelminadorp

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Wilhelminadorp

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? Hieronder tonen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Wilhelminadorp, aangevuld met glazenwassers en overige schoonmaakservices. Tevens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Kloetinge, Kortgene, Kattendijke en s-Heer Hendrikskinderen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De helper huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende taken die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Opmaken van de bedden.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was opvouwen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte helpt bij een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Meerdere schoonmaakondernemers in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Wilhelminadorp. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of graffiti verwijdering kun je mogelijk uitbesteden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarin wordt geregeld dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van scholen, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Zeeland.
 • Kostprijs: tussen gemiddeld €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: vloeronderhoud, tapijtreiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €13,40 tot zo’n €19,50 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard klussen die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen. Indien nodig kan je afspraken maken over binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Wilhelminadorp hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, afstoffen, dweilen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Wilhelminadorp?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Dit speelt met name voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €300,00 tot €650,00.

Plaats een reactie