Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kortgene

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kortgene? Veel jonge gezinnen en ouderen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een vakkundige schoonmaker in Kortgene! Op dit platform bekijk je volop tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder delen we een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-kortgene

Een schoonmaakster in Kortgene zoeken

Heb je een druk leven en wil je meer focus op de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Kortgene inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Dikwijls zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Eigen huishoudelijke hulp in Kortgene inhuren

 1. Voer je adres in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Maak nu een keuze voor het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Hulpen vergelijken

  Je ziet nu meteen de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een verzoek versturen naar enkele schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw aanvraag positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vinden van een ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Goed nieuws: er zijn praktische applicaties die daarbij helpen. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Andere relevante onderwerpen: Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Eigen account met handig urenoverzicht.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Noord-Beveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kortgene

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de gemeente!

Regionale schoonmaakbedrijven in Kortgene

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Kortgene, maar ook van o.a. glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Kats, Colijnsplaat, Kloetinge en Wilhelminadorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je een overzicht met schoonmaakwerkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,30 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor helpt bij een efficiënte werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere bedrijven in deze omgeving kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Kortgene. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering kunnen worden meegenomen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €25,00 en €32,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Zeeland.
 • Prijzen: tussen de €23,50 en €33,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,40 tot zo’n €16,00 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal klusjes die de hulp uitvoert: dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, ramen wassen, afstoffen. Tevens kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste woningen in Kortgene huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren wordt mede bepaald door het type woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Kortgene?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Ideaal voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie