Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Kats

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Kats? Steeds meer Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Kats! Op dit platform vind je volop tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens behandelen we diverse sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,40 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-kats

Een schoonmaakster in Kats vinden

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Kats inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. In sommige situaties zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Verder kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je lokale werksters kunt benaderen. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Kats opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de actieve huishoudelijke helpers. Filter op prijs, takenpakket en beoordelingsscore.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een aanvraag doen bij 1 of meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Wanneer jouw aanvraag geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De hulp komt op locatie langs op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en wijs meteen aan wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Vertel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het vinden van een geschikte schoonmaker kan complex zijn. Gelukkig zijn er praktische online zoekmachines die daarbij helpen. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vast team met betrouwbare en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulpstudent.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Noord-Beveland.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Kats

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Kats

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tonen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Kats, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Ook bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Colijnsplaat, Wissenkerke, Kortgene en Kloetinge.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in en rondom jouw woning. Bijgaand delen wij enkele veel voorkomende huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • De was strijken.
 • Het wassen van de kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een privé poetshulp in de buurt nu al vanaf €12,50 (uurtarief).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert het werkplezier en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal aanbieders in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Kats. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Zeeland.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €12,90 tot zo’n €17,75 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: afstoffen, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals verschonen van het beddengoed of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Kats hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt ook aan de grootte van de woning, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Kats?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus bedragen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie