Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Voorjaarsschoonmaak

Ben jij er al weer klaar voor? De voorjaarsschoonmaak staat voor de deur. Daarom geven wij de komende tijd handige voorjaarsschoonmaak tips die de schoonmaak hopelijk een stuk makkelijker maken. Makkelijke voorjaarsschoonmaak tips voor het beste resultaat

1. Zorg voor de juiste producten
Een goed begin is het halve werk wordt altijd gezegd. En dat geldt ook voor onze voorjaarsschoonmaak tips. Zorg dat je de juiste schoonmaakproducten hebt om mee te werken. Dat maakt absoluut het verschil. Koop goede doekjes, sponsjes en andere hulpmiddelen. Maar nog belangrijker, gebruik de juiste schoonmaakmiddelen. Wij gebruiken ouderwets goede krachtpatsers zoals azijn, soda, baking soda en groene zeep.

2. Begin klein, eindig groot
Onze ervaring leert ons dat klein beginnen motiveert om groot te eindigen. Je wil snel resultaat zien van waar je mee bezig bent. Dus begin klein, spreek met jezelf een doel af én ook heel belangrijk…een deadline. Geef jezelf bijvoorbeeld een half uur voor een specifiek onderdeel. Het afmaken van de klus en het halen van de deadline geeft voldoening én motiveert om door te gaan!

3. Van boven naar beneden
Werk altijd van boven naar beneden en van achteren naar voren. Waarom? Omdat je niet de schoongemaakte plekken weer vies wilt maken. Als je van boven naar beneden werkt valt het vuil of het stof altijd weg van de plek die je aan het schoonmaken bent. En het valt naar een plek die je nog moet schoonmaken. Klinkt logisch toch? Let maar op, het werkt echt en scheelt veel tijd en energie!