Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Heerewaarden

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Heerewaarden? Steeds meer mensen nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Heerewaarden! Op onze schoonmaakwebsite vind je praktische tips en aandachtspunten voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Verder bekijk je hier een overzicht met bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van goede schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €13,20 p/uur.

schoonmaker-zoeken-heerewaarden

Een schoonmaakster in Heerewaarden vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag wat tijd over voor familie en vrienden? Een professionele schoonmaakster in Heerewaarden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Vaak zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Als laatste zijn er diverse platforms waar je werksters kunt zoeken. In het volgende gedeelte leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Heerewaarden zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de werkster aan de slag gaat. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals uurtarief, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en om uitleg te geven over de woning en spullen. Laat het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er praktische applicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Hulp.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Maasdriel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Heerewaarden

Vind een betrouwbare schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Heerewaarden

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? Hieronder tref je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Heerewaarden, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Alphen, Maasbommel, Dreumel en Bergharen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het volgende deel check je een overzicht met schoonmaakklusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een privé poetshulp uit de omgeving al in te huren vanaf €12,90 per uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte helpt bij gelukkige werknemers en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse bedrijven in de gemeente kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Heerewaarden. Voorbeeld werkzaamheden zijn het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en het reinigen van het sanitair. Ook grote klussen zoals de ramen schoonmaken, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €20,00 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reinigen van scholen, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Gelderland.
 • Tarieven: tussen gemiddeld €24,00 en €35,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot +/- €18,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard werkzaamheden die opgepakt worden: toiletten schoonmaken, ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Heerewaarden kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, dweilen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Heerewaarden?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie