Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dreumel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Dreumel? Steeds meer gezinnen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Dreumel! Op ons portaal tref je volop tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Verder behandelen we enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Nu al vanaf €12,70 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-dreumel

Een schoonmaakster in Dreumel vinden

Heb je een druk leven en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een bedreven schoonmaakster in Dreumel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Ons advies: vraag na in jouw eigen netwerk. Dikwijls zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het stukje hieronder laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Dreumel vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Dit kan zijn elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de gevonden huishoudelijke helpers. Filter op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kan een aanvraag indienen bij enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt op locatie langs op het gekozen moment. Ons advies is om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Laat het huis zien en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er handige applicaties die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Een vaste hulp vanaf €14,75 per uur.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente West Maas en Waal.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dreumel

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Dreumel

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Dreumel, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Heerewaarden, Alphen, Bergharen en Hernen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke taken in de keuken, badkamer en rest van de woning. In onderstaande paragraaf verstrekken we de meest gangbare klusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp uit de regio al beschikbaar vanaf €13,10 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte stimuleert een fijne werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Meerdere schoonmakers in de regio kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Dreumel. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,50 en €33,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van kantoren, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Gelderland.
 • Prijzen: tussen ongeveer €24,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,00 tot wel €20,00 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal klussen die de hulp uitvoert: ramen wassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over opruimen of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Dreumel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, jouw leefstijl, en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Dreumel?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het complete huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie