Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hernen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Hernen? Steeds meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij helpen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Hernen! Op onze schoonmaakwebsite verstrekken we diverse tips en informatie voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij enkele landelijke sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je treft op deze pagina ook namen en adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,50 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hernen

Een schoonmaakster in Hernen vinden

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een ervaren schoonmaakster in Hernen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Hernen zoeken

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp bij je thuis komt. Meestal is het om de twee weken of wekelijks. Maak nu een keuze voor hoe lang de hulp moet komen en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Je kunt filteren op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een bericht sturen naar meerdere schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw verzoek ingewilligd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. Het is slim om dan aanwezig te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Gelukkig zijn er diverse webapplicaties die jou helpen zoeken. Op dergelijke platforms kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Care.com: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Wijchen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hernen

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Erkende schoonmaakbedrijven in Hernen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel ontdek je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Hernen, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Bergharen, Dreumel, Leur en Balgoij.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaakster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in jouw huishouden. In onderstaande paragraaf delen wij de meest voorkomende schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Geen vieze plakkerige vloer meer (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Wassen en drogen.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,70 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor bevordert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Hernen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Gelderland.
 • Kosten: tussen om en nabij de €20,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor alle bijzondere werkzaamheden zoals: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een doorsnee schoonmaakhulp kost tussen de €12,90 tot zo’n €19,50 (uurtarief). Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakklusjes die hij/zij zal doen zoals: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Daarbij kan de hulp extra klussen oppakken zoals binnenkant van (keuken)kasten schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Hernen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is ligt aan het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Hernen?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie