Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Katwijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Katwijk? Veel jonge gezinnen en ouderen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij helpen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Katwijk! Op onze schoonmaakwebsite tref je veel tips en aanbevelingen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Daarbij delen wij ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer tijd voor je gezin, vrienden en hobby’s.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Nu al vanaf €13,40 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-katwijk

Een schoonmaakster in Katwijk zoeken

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een ijverige schoonmaakster in Katwijk inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze aanbevelingen: vraag na in jouw eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je werksters kunt zoeken. In onderstaande paragraaf vind je een handig stappenplan.

Eigen huishoudelijke hulp in Katwijk zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetser komt werken. Vaak is dit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Check en analyseer de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Verzoek versturen

  Je kunt een bericht sturen naar enkele schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw verzoek positief wordt ontvangen heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetser komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is slim om thuis te blijven en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jou van belang is. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt gebruik maken van diverse online zoekmachines die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Doorgaans regelt het platform ook de betaling. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Maar liefst 27.000 actieve helpers in het netwerk.
 • Hulp.nl: Eenvoudig een profiel of oproep plaatsen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Katwijk

Vind een professionele schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Katwijk

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Katwijk, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Vianen, Sint Agatha, Cuijk en Venhorst.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in en rondom jouw woning. Hieronder tref je de meest voorkomende werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Opvouwen van de was.
 • De garage opruimen.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp in de buurt al voor €13,20 per gewerkt uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor draagt bij aan productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Diverse dienstverleners in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Katwijk. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensieve taken zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken onderhoud en schoonmaken van ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €20,50 en €32,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen gemiddeld €24,00 en €34,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,20 tot +/- €15,25 voor 1 uur werken. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal taken die opgepakt worden: keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Daarnaast kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Katwijk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor onder andere ramen lappen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus vakantiegeld (8%). Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Katwijk?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €500,00.

Plaats een reactie