Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Vianen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Vianen? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd een super schone woning, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een goede schoonmaker in Vianen! Op ons portaal tref je praktische tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Ook delen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-vianen

Een schoonmaakster in Vianen zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Vianen inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Vianen vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Stel pakket samen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp bij je thuis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op uurtarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer enkele schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Indien de opdracht geaccepteerd wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is verstandig om dan aanwezig te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarstaan.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een geschikte schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale bemiddelaars die hiervoor specifiek service verlenen. Online wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt snel en soms gratis een eigen zoekprofiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Andere relevante onderwerpen: Kantoor schoonmaak.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vervangende hulp bij ziekte of beëindiging van contract.
 • Hulpen.nl: Meer dan 2300 mensen die beschikbaar zijn voor klussen.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Vianen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw regio!

Zoek schoonmaakbedrijven in Vianen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het onderstaande overzicht bekijk je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Vianen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarbij kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Sint Agatha, Beers, Katwijk en Cuijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. Hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakklusjes die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp (regionaal) nu al vanaf €12,60 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een net en fris kantoor zorgt voor een efficiënte werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verschillende aanbieders in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Vianen. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden waarbij er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is voordeliger dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarieven: tussen de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,90 tot +/- €16,75 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: stofzuigen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Vianen kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en wettelijk vakantiegeld. Ook heb je verplichtingen bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Vianen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij oplevering van een woning. Het volledige huis wordt van top tot teen gereinigd wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten voor deze klus zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €375,00 tot €600,00.

Plaats een reactie