Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Sint Agatha

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Sint Agatha? Steeds meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij helpen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Sint Agatha! Op schoonmakerzoeken.nl bekijk je handige tips en informatie voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houd tijd over voor de zaken die er echt toe doen.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al voor €13,10 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-sint-agatha

Een schoonmaakster in Sint Agatha vinden

Heb je een druk bestaan en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een goede schoonmaakster in Sint Agatha inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Of plaats een oproep op Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Verder heb je allerlei handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Sint Agatha opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de hulp komt werken. Populaire opties zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs p/uur, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Leg het eerste contact

  Kies diverse schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Zodra jouw oproep positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp komt aan huis op het gekozen moment. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat je precies verwacht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van ervaren schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn verschillende vraag- en aanbodsites die jou helpen zoeken. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt hier eenvoudig een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Marktplaats.nl: Matching op basis van jouw wensen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Sint Agatha

Vind een bedreven schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Sint Agatha

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? Hieronder bekijk je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Sint Agatha, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Beers, Gassel, Vianen en Katwijk.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke taken in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het overzicht hieronder verstrekken we enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een representatief schoon kantoor heeft effect op een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers die in dit gebied werkzaam zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Sint Agatha. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, gevelreiniging aan de buitenzijde van het pand, de zonnepanelen laten reinigen ventilatie schoonmaken of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De prijzen voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €21,00 en €30,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is voordeliger dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, winkels, scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, gevelreiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot zo’n €17,75 voor 1 uur werken. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, ramen wassen. In aanvulling hierop kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Sint Agatha kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat biedt voldoende ruimte voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen, afstoffen. Het precieze aantal uur dat nodig is kan worden gecalculeerd door het type woning, hoe netjes je bent, en het werktempo.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een schoonmaak assistent ontvangt altijd het minimumloon met de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. Steeds vaker gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Sint Agatha?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten liggen gemiddeld genomen tussen de €200,00 tot €575,00.

Plaats een reactie