Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gassel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Gassel? Steeds meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij geven advies bij het vinden van een bedreven schoonmaker in Gassel! Op deze pagina bekijk je handige tips en tricks voor een geschikte huishoudelijke hulp. Daarnaast behandelen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Je bekijkt hier ook adressen van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al in te huren vanaf €13,00 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-gassel

Een schoonmaakster in Gassel zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een bedreven schoonmaakster in Gassel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gassel zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld om de twee weken of wekelijks. Vervolgens kies je het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Sorteer op kosten, ervaring, werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra de opdracht gehonoreerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en aarzel niet om te vertellen wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een bedreven schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er speciale portalen die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Marktplaats.nl: Altijd de beste lokale hulpen uit jouw eigen buurt in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gassel

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Gassel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de bijgaande tabel bekijk je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Gassel, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Linden, Oeffelt, Beers en Sint Agatha.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle werkzaamheden in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder delen wij een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • Wassen en drogen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een deskundige poetshulp (lokaal) al beschikbaar vanaf €12,50 per werkuur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone kantoorruimte zorgt voor een prettige werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Allerlei organisaties in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Gassel. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of vloeronderhoud behoren tot de opties. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €35,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Reiniging van scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen plus minus €24,00 en €33,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,40 tot €17,75 op uurbasis. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen. Daarbij kan je ook vragen voor extra klussen zoals opruimen of het doen van de was.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Gassel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is is afhankelijk van het aantal m2, de gezinssamenstelling en het werktempo.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Vraag ook naar het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Gassel?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat biedt een oplossing voor als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De kosten voor deze klus zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie