Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Linden

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Linden? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Linden! Op deze pagina bieden we nuttige tips en aanbevelingen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarbij bespreken we bekende platforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al voor €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-linden

Een schoonmaakster in Linden zoeken

Houd je niet van schoonmaken en houd je graag wat tijd over voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een bedreven schoonmaakster in Linden inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Onze suggesties: vraag na in jouw eigen netwerk. In veel gevallen zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste kan je gebruik maken van handige platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Linden zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Geef aan hoe vaak je wenst dat de poetshulp aan huis komt. Dit kan zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Aanvraag indienen

  Kies een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw aanmelding geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt voor de eerste keer werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan speciale webapplicaties die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen regelt het platform ook de betaling. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Linden

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Schoonmaakbedrijven in Linden

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Linden, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Oeffelt, Haps, Gassel en Beers.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een deskundige poetshulp (regionaal) al vanaf €13,10 per werkuur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmaakondernemers in deze omgeving kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Linden. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €30,50 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen plus minus €23,00 en €34,00 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een doorsnee schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €17,50 op uurbasis. Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: toiletten schoonmaken, keuken reinigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Linden laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een werkster maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Linden?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Perfect voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De eenmalige kosten bedragen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie