Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Haps

Wil je een schoonmaakhulp in Haps? Steeds meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en meer tijd voor familie en vrienden. Wij geven advies bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Haps! Op ons portaal ontdek je duidelijke tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Afsluitend bekijk je hier ook adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €12,60 per uur.

schoonmaker-zoeken-haps

Een schoonmaakster in Haps inhuren

Heb je het erg druk en wil je graag meer tijd voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een betrouwbare schoonmaakster in Haps inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die een aantal uur per week schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Haps opzoeken

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk en vergelijk de actieve huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar verschillende schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb jij een werkster gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw komt op locatie langs op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om op locatie te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem welke plekken extra aandacht nodig hebben. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen liggen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

De zoektocht naar een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Gelukkig zijn er speciale Apps en websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Soms regelt het platform ook de betaling. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Bekijk ook direct meer info over: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Beschikbaar in heel veel Nederlandse steden.
 • Homeworks: Altijd een vast contactpersoon voor 100% tevredenheid.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Land van Cuijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Haps

Vind een goede schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in Haps

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf? In ons overzicht check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Haps, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Landhorst, Wanroij, Oeffelt en Linden.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei klussen in jouw huishouden. In het volgende deel tref je een lijst met klussen die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Opmaken van de bedden.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een goede poetshulp (regionaal) al in te huren vanaf €13,30 als uurtarief.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) zorgt voor een fijne werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in de gemeente kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Haps. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, reiniging van ventilatie of trappenhuis reinigen kun je mogelijk uitbesteden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoon houden van horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijs: tussen ongeveer €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,20 tot €17,00 (uurtarief). Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat maakt een poetser schoon?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de basis zijn er normale schoonmaakwerkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen. Daarnaast kun je ook extra dingen aanvragen zoals schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Haps hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van het huis, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaak assistent heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Soms loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Haps?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €300,00 tot €575,00.

Plaats een reactie