Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wellerlooi

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Wellerlooi? Meer en meer huishoudens hebben behoefte aan extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en veel meer vrije tijd. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Wellerlooi! Op deze pagina vind je veel tips en informatie voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook vergelijken wij populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook delen we gegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al beschikbaar vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-wellerlooi

Een schoonmaakster in Wellerlooi vinden

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie, vrienden en hobby’s? Een ervaren schoonmaakster in Wellerlooi inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? We hebben wat tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Meestal zijn er mensen te vinden die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Ook zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Eigen huishoudelijke hulp in Wellerlooi vergelijken

 1. Geef contactgegevens in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp aan de slag gaat. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal schoonmaakuren en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Zodra jouw inschrijving goedgekeurd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Deel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een goede schoonmaker is best lastig. Er bestaan speciale vraag- en aanbodsites die dit een stukje eenvoudiger maken. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en in contact komen met helpers in de regio. Meestal gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gemiddelde beoordeling van 4,7/5 sterren!
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Groot platform met bijna 13.500 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Slechts €14,95 servicekosten bij een succesvolle match.
 • Hulp.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Bergen Limburg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wellerlooi

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Wellerlooi

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel delen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Wellerlooi, maar ook van o.a. glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Wanssum, Geijsteren, Well en Well.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetser helpt jou graag met allerlei schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het volgende deel delen wij een overzicht met klussen die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Het wassen van de kleding.
 • De terrasmeubels schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp in de buurt al vanaf €13,50 per werkuur.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schoon kantoor helpt bij een fijne werksituatie en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Verscheidene aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wellerlooi. Ze dragen verantwoording voor het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals glazen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, de zonnepanelen laten reinigen ventilatiereiniging of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Reiniging van winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Limburg.
 • Tarief: tussen +/- €25,00 en €33,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoe duur is een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,50 tot +/- €19,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klusjes die gedaan worden: ramen wassen, afstoffen, dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

De meeste gezinnen in Wellerlooi huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, ramen lappen, dweilen. Het precieze aantal uur dat nodig is is afhankelijk van het aantal m2, het aantal bewoners en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw zal altijd het minimumloon verdienen plus jaarlijks vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Wellerlooi?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €300,00 tot €550,00.

Plaats een reactie