Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Tjerkwerd

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Tjerkwerd? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een goede schoonmaker in Tjerkwerd! Op dit platform bieden we concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens delen we bekende platforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al voor €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-tjerkwerd

Een schoonmaakster in Tjerkwerd zoeken

Houd je niet van schoonmaken en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een enthousiaste schoonmaakster in Tjerkwerd inhuren is dan misschien wel iets voor jou. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Over het algemeen zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. Hieronder leggen we in 5 stappen uit hoe dit werkt.

Een huishoudelijke hulp in Tjerkwerd zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de werkster komt poetsen. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Daarna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Rond de aanvraag af

  Je kunt een contactverzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Zodra jouw oproep beantwoord wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt op locatie langs op de overeengekomen datum. Het is handig om zelf ook zeker in huis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

De zoektocht naar een enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Goed nieuws: er zijn speciale portalen die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een account registreren en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Vergelijk profielen op basis van beoordelingen.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Tjerkwerd

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw gemeente!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Tjerkwerd

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf? In de onderstaande tabel check je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Tjerkwerd, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Breezanddijk, Nijland, Dedgum en Parrega.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Schoonmaakbedrijf Sijszeling MWynserdyk 398734 GEEasterein gem Littenseradiel
Schoonmaakbedrijf Wagenaar KoudumKramerswei 48723 EWKoudum
Jong’s Housekeepingservice DeAlgeraburren 78711 BRWorkum
Overzicht met schoonmaakbedrijven in de regio Súdwest-Fryslân

Wat doet een schoonmaakster?

De werkster komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste schoonmaakklusjes in en rondom jouw woning. In het volgende deel tref je een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Het wassen van de kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een goede poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €13,00 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte bevordert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal schoonmakers in de omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Tjerkwerd. Typische werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, de kantine/pantry schoonmaken en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden zodat bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €23,00 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Friesland.
 • Tarief: tussen plus minus €23,50 en €34,00 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot wel €15,50 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Vooraf bespreek je het takenpakket van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard werkzaamheden die uitgevoerd worden: stofzuigen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, dweilen, keuken reinigen. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

De meeste gezinnen in Tjerkwerd kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is in de praktijk genoeg voor belangrijke taken zoals afstoffen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een poetshulp zal altijd het minimumloon verdienen plus de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Check ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In bepaalde cases loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Tjerkwerd?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. De woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten liggen tussen de €375,00 tot €625,00.

Plaats een reactie