Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Breezanddijk

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Breezanddijk? Meer en meer Nederlanders huren een aantal uur per week een hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Wij helpen jou bij het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Breezanddijk! Op deze website bekijk je handige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met diverse sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook verstrekken we gegevens zoals naam en adres van betrouwbare schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 per uur.

schoonmaker-zoeken-breezanddijk

Een schoonmaakster in Breezanddijk inhuren

Heb je een druk bestaan en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Breezanddijk inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend zien wij steeds meer schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Breezanddijk inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Je krijgt dan alleen werksters te zien die op kleine afstand van je woning.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp aan huis komt. Meestal is het iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Maak nu een keuze voor het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Bekijk en vergelijk de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, takenpakket en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw uitnodiging geaccepteerd wordt heb je jouw nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetser komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Schoonmaakhulp platforms

Het vergelijken van bedreven schoonmaker kan complex zijn. Je kunt een beroep doen op speciale online bemiddelaarsdiensten die dit een stukje eenvoudiger maken. Via internet treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een zoekopdracht plaatsen en beschikbare helpers vinden. Doorgaans gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Breezanddijk

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw wijk!

Erkende schoonmaakbedrijven in Breezanddijk

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Breezanddijk, inclusief glazenwassers en overige schoonmaakservices. Als alternatief kun je zoeken naar interieurverzorgers in Nijland, Tjalhuizum, Tjerkwerd en Dedgum.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Scala Cleaning SchoonmaakbedrijfDe Poon 78754 BCMakkum
Langerak BVDyksfeart 398801 ZEFraneker
Vlietstra BV SchoonmaakbedrijfHarlingerweg 498801 PAFraneker
Schoonmaakbedrijf FranekerTaede Zijlstrastraat 228802 TKFraneker
Vlieger MultiserviceU P Draismastraat 318806 KKAchlum
Tolsma’s Reiniging en Dienstverleningde Dobbe 68822 WLArum
MBC SchoonmaakbedrijfDe Kranse 198748 GKWitmarsum
Schoonmaakbedrijf Sijszeling MWynserdyk 398734 GEEasterein gem Littenseradiel
Schoonmaakbedrijf Wagenaar KoudumKramerswei 48723 EWKoudum
Jong’s Housekeepingservice DeAlgeraburren 78711 BRWorkum
Overzicht schoonmaakbedrijven in en rondom Súdwest-Fryslân

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare huishoudelijke klussen in en rondom huis. Hieronder check je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Ondergrond reinigen, dweilen en droog maken.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Opmaken van de bedden.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (lokaal) al voor €13,00 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan een efficiënte werksfeer en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Verscheidene aanbieders die in de buurt gevestigd zijn kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Breezanddijk. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €24,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, winkels, scholen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Friesland.
 • Kosten: tussen ongeveer €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,30 tot €16,50 voor 1 uur werken. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Vaak zijn er standaard huishoudelijke taken die gedaan worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan de hulp extra klussen oppakken zoals houten vloer in de was zetten of het doen van de was.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste woningen in Breezanddijk huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van stofzuigen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week kan worden gecalculeerd door de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een interieurverzorger heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor meer informatie zie de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Breezanddijk?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €225,00 tot €625,00.

Plaats een reactie