Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Koog

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in De Koog? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een bedreven schoonmaker in De Koog! Op onze schoonmaakwebsite tref je veel tips en instructies over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Daarnaast vergelijken wij bekende platforms waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van erkende schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-de-koog

Een schoonmaakster in De Koog vinden

Heb je een druk leven en spendeer je graag wat meer tijd aan familie en vrienden? Een ijverige schoonmaakster in De Koog inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in De Koog inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Kies het aantal service-uren

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de poetshulp aan huis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Daarna kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs p/uur, ervaring en beoordelingsscore.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die passen bij jouw wensen. Op het moment dat jouw oproep wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op de vooraf gekozen datum & tijd Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Leid hem/haar even rond door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

In contact komen met een betrouwbare schoonmaker is niet eenvoudig. Goed nieuws: er zijn speciale applicaties die jou helpen zoeken. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Vaak gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: De beste hulp die past bij jouw wensen en situatie.
 • Werksters.nl: Bijna 15.000 werksters aangesloten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Ruim 265.000 aangesloten schoonmakers door heel Nederland.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Voor o.a. Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Koog

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in De Koog

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In het overzicht hieronder delen wij de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in De Koog, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Den Hoorn, Oudorp, De Cocksdorp en De Waal.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende schoonmaakklusjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor bevordert het werkgenot en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Allerlei aanbieders in de omgeving staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in De Koog. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en tafels afnemen, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook grote taken zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De kosten van kantoor schoonmaken liggen tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaak van kantoren, scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen om en nabij de €24,50 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,50 tot €15,25 (uurtarief). Daarbij komen soms nog bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de regel zijn er standaard klussen die uitgevoerd worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals houten vloer in de was zetten of de tuin doen.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in De Koog hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het type woning, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in De Koog?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. Je complete woning wordt van top tot teen gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €200,00 tot €700,00.

Plaats een reactie