Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Den Hoorn

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Den Hoorn? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, minder stress, en je houdt meer tijd over voor hobbys, vrienden en familie. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Den Hoorn! Op onze schoonmaakwebsite vind je veel tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 p/uur.

schoonmaker-zoeken-den-hoorn

Een schoonmaakster in Den Hoorn inhuren

Heb je een drukke baan en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een professionele schoonmaakster in Den Hoorn inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? We hebben wat tips: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Dikwijls zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder zijn er diverse handige platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Den Hoorn zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetshulp komt schoonmaken. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Werksters vergelijken

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als kosten, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een aanvraag doen bij enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw verzoek goedgekeurd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de vooraf gekozen datum & tijd Ons advies is om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer waar jij waarde aan hecht. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een enthousiaste schoonmaker is ingewikkeld. Je kunt gebruik maken van gebruiksvriendelijke platforms die daarbij helpen. Op deze portalen wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Je eerste hulp bij een druk leven.
 • Marktplaats.nl: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Den Hoorn

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Den Hoorn

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In het onderstaande overzicht tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Den Hoorn, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices. Eveneens kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Oudorp, Koedijk, De Koog en De Cocksdorp.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetsvrouw huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakklusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • De vuilnis buiten zetten.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en drogen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,50 (uurloon).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verscheidene dienstverleners die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Den Hoorn. Typische werkzaamheden zijn het schoonmaken van de bureaus en computers, het ledigen van prullenbakken en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals glasbewassing, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Noord-Holland.
 • Prijs: tussen +/- €21,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een standaard schoonmaakhulp kost tussen de €13,30 tot €19,00 voor 1 uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat maakt een poetser schoon?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakklusjes die gedaan worden: dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

De meeste gezinnen in Den Hoorn hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is voldoende tijd voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, het toilet schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het type woning, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaak assistent maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Soms gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Den Hoorn?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of als opleveringsschoonmaak. Het volledige huis wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €650,00.

Plaats een reactie