Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker De Cocksdorp

Op zoek naar een schoonmaakhulp in De Cocksdorp? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in De Cocksdorp! Op onze schoonmaakwebsite lees je concrete tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Eveneens bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-de-cocksdorp

Een schoonmaakster in De Cocksdorp inhuren

Houd je niet van schoonmaken en wil je jouw agenda vrij maken voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in De Cocksdorp inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze suggesties: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Je kunt ook een oproepje doen op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast heb je steeds meer handige platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in De Cocksdorp zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je adresgegevens in te voeren. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de huishoudelijke hulp aan huis komt. Vaak is dit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Kies vervolgens het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de geselecteerde huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar diverse schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Indien de opdracht beantwoord wordt heb jij een poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt bij je thuis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om op locatie te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er nuttige online marktplaatsen die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht plaatsen en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Tip: bekijk ook eens de pagina over Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk en snel vraag- en aanbod doorzoeken.
 • Hlprs: Je kiest zelf de helper die past bij jouw wensen.
 • Hulpstudent.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Texel.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht De Cocksdorp

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Lokale schoonmaakbedrijven in De Cocksdorp

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de tabel hieronder check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in De Cocksdorp, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Eveneens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in De Koog, Den Hoorn, De Waal en Oudeschild.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaker komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel check je de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een stofdoek.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een privé poetshulp (regionaal) al beschikbaar vanaf €13,10 als uurtarief.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een schone kantoorruimte helpt bij fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven in deze omgeving bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in De Cocksdorp. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook grote klussen zoals glazen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in wat inhoudt dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Reiniging van kantoren, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen gemiddeld €23,00 en €31,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een ervaren schoonmaakhulp factureert tussen de €12,50 tot zo’n €15,75 per gewerkt uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. Doorgaans zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: stofzuigen, afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarnaast kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in De Cocksdorp huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat is ruim voldoende voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe werkt de betaling?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. Steeds vaker doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in De Cocksdorp?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verhuizing. De woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €350,00 tot €700,00.

Plaats een reactie