Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Geeuwenbrug

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Geeuwenbrug? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en veel meer vrije tijd. Wij bieden tips en tricks het vinden van een geschikte schoonmaker in Geeuwenbrug! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we volop tips en aandachtspunten voor een geschikte huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook bieden wij adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 (uurloon).

schoonmaker-zoeken-geeuwenbrug

Een schoonmaakster in Geeuwenbrug gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Geeuwenbrug inhuren is dan een uitstekend idee. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Allereerst: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er mensen te vinden die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Ook ontstaan er meer en meer handige platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Geeuwenbrug zoeken

 1. Vul je postcode in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Hulpen vergelijken

  Vergelijk nu direct de geselecteerde huishoudelijke helpers. Filter op prijs per uur, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Op het moment dat jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb jij een poetsvrouw gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetsvrouw komt voor de eerste keer werken op een dag/tijd dat voor beide passend is. We raden aan om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk welke plekken extra aandacht nodig hebben. Je moet ook laten zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen liggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vinden van een bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Gelukkig zijn er verschillende Apps en websites die je hierbij helpen. Op dergelijke platforms komen vraag- en aanbod samen. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Meestal gaat de betaling via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Goede huishoudelijke hulp én zorg.
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Ervaren vakmensen met veel professionele opleiding.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulp.nl: Direct contact met elkaar op basis van jouw oproep in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Geeuwenbrug

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Geeuwenbrug

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In ons overzicht tonen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Geeuwenbrug, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Als alternatief kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Wittelte, Laag Zuthem, Dieverbrug en Wapse.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Hieronder bekijk je de meest gangbare taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • De was strijken.
 • Dagelijkse kleren opruimen en wassen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al vanaf €13,50 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert de werksfeer en productiviteit en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal aanbieders in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Geeuwenbrug. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus en stoelen schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, reiniging van ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Drenthe.
 • Tarieven: tussen om en nabij de €22,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging, vloeronderhoud, tapijtreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,10 tot €17,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale klusjes die de hulp uitvoert: afstoffen, dweilen, keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen. Verder kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of rondom de woning vegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste huishoudens in Geeuwenbrug hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als ramen lappen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, het aantal bewoners en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Geeuwenbrug?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dit speelt met name als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het complete huis wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De kosten hiervan zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €325,00 tot €650,00.

Plaats een reactie