Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Wapse

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Wapse? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Wapse! Op ons portaal bekijk je praktische tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Ook bieden wij contactdetails van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al in te huren vanaf €12,70 p/uur.

schoonmaker-zoeken-wapse

Een schoonmaakster in Wapse inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag meer tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een goede schoonmaakster in Wapse inhuren kan dan de oplossing zijn. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Als laatste zijn er diverse speciale platforms voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stappenplan vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Wapse vergelijken

 1. Voer je adres in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Meestal is het wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Kies hierna het aantal schoonmaakuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmakers vergelijken

  Je ziet nu meteen de diverse huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op tarief, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Leg het eerste contact

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Indien jouw oproep passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster komt voor de eerste keer werken op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om zelf ook zeker in huis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer wat jij belangrijk vindt. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van bedreven schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van diverse applicaties die je hierbij helpen. Op dit soort websites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Zonder heel veel moeite kun je daar een profiel maken en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Meestal gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een beoordeling van 8,8/10 sterren!
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Eenvoudig helpers doorzoeken en vergelijken.
 • Hulp.nl: De marktplaats voor hulp in huis in de gemeente Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Wapse

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Wapse

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de bijgaande tabel vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Wapse, aangevuld met glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Tevens kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Dieverbrug, Geeuwenbrug, Diever en Uffelte.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. Hieronder delen wij de meest voorkomende klusjes die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alle oppervlaktes afnemen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen lappen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Kledingstukken strijken en opruimen.
 • De was wegwerken.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een vakkundige poetshulp (lokaal) al in te huren vanaf €12,50 per gewerkt uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een representatief schoon kantoor bevordert een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Verscheidene dienstverleners in deze streek zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Wapse. Ze kunnen je ondersteunen bij het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen reiniging van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarbij op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €21,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor horeca en hotels, scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen plus minus €23,00 en €35,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een basis schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,60 tot +/- €18,75 op uurbasis. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de regel zijn er standaard taken die gedaan worden: dweilen, toiletten schoonmaken, stofzuigen, afstoffen, ramen wassen. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de was doen en opvouwen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Wapse huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is in de praktijk genoeg voor bijvoorbeeld stofzuigen, ramen lappen, afstoffen, keuken reinigen, dweilen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In sommige gevallen betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Wapse?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of wanneer je je huis wilt verkopen. Jouw woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan liggen tussen de €225,00 tot €525,00.

Plaats een reactie