Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Westerveld

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Westerveld? Meer en meer mensen hebben een extra hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Westerveld! Op deze pagina vind je veel tips en aandachtspunten voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Minder stressgevoelens.
 • Al voor €13,10 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-westerveld

Een schoonmaakster in Westerveld vinden

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een goede schoonmaakster in Westerveld inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er dames die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zien wij steeds meer online marktplaatsen waar je een werkster kunt vinden. In het gedeelte hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Huishoudelijke hulp in Westerveld vinden

 1. Vul je postcode in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetser komt poetsen. Populaire opties zijn om de twee weken of wekelijks. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk werksters

  In het volgende scherm tonen ze de getoonde huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij verschillende schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Op het moment dat jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw werkster gevonden!

 5. Kennismaking

  De werkster komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. Het is goed om thuis te blijven en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en aarzel niet om te vertellen wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Je kunt een beroep doen op verschillende applicaties die je hierbij helpen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt daar in enkele muisklikken een account registreren en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Andere relevante onderwerpen: Schoonmaaktips.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Persoonlijk contact, betrouwbaar en ervaren hulpen.
 • Werksters.nl: Bespaar op de bemiddelingskosten (slechts een kleine fee).
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Hét online platform om snel een hulp te vinden.
 • Hulpstudent.nl: Snelle manier voor het vinden van een lokale hulp in Westerveld.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Westerveld

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw omgeving!

Erkende schoonmaakbedrijven in Westerveld

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In de bijgaande tabel tref je gegevens van schoonmaakspecialisten in Westerveld, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Ook kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Zwolle, Hattem, Staphorst en Meppel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

Een schoonmaakster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende huishoudelijke taken in jouw huishouden. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Glazenwassen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al voor €13,10 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte draagt bij aan het werkplezier en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Een groot aantal dienstverleners in de regio staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Westerveld. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het afnemen van de bureaus, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals ramen lappen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen ventilatie schoonmaken of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €25,00 en €30,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorging van scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Tarief: tussen plus minus €21,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,50 tot +/- €16,00 voor 1 uur. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Doorgaans zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die gedaan worden: ramen wassen, keuken reinigen, afstoffen, toiletten schoonmaken, dweilen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals de meubels schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste gezinnen in Westerveld huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor het hele takenpakket van ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, dweilen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. de omvang van jouw huis, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een interieurverzorger ontvangt altijd het minimumloon met jaarlijks vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik zoek iemand voor een eenmalige schoonmaak in Westerveld?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Een uitkomst voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van top tot teen gereinigd zodat het huis weer helemaal fris is. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €225,00 tot €525,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie