Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Zwolle

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Zwolle? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen jou bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Zwolle! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we nuttige tips en informatie over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Verder vergelijken wij een aantal sites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Afsluitend bekijk je hier ook namen en adressen van regionale schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Meer vrije tijd voor leuke dingen.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al vanaf €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-zwolle

Een schoonmaakster in Zwolle gezocht

Maak je niet graag schoon en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een enthousiaste schoonmaakster in Zwolle inhuren is dan zeker erg aan te bevelen. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. Dikwijls zijn er mensen te vinden die op die manier wat bijverdienen. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Ten derde zien wij steeds meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het stukje hieronder vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Zwolle inhuren

 1. Vul je postcode in

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan diverse werksters die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de poetshulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Selecteer diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Indien jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is slim om dan ook thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Loop samen een rondje door het huis en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. Je moet ook laten zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vergelijken van enthousiaste schoonmaker gaat soms niet zo snel. Gelukkig zijn er diverse bemiddelaars die daarbij helpen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken tussen de verschillende werksters. Doorgaans gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Bekijk ook direct meer info over: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Behulpzame klantenservice via telefoon en online.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Honderden hulpen bekijken of zelf oproep plaatsen.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Zwolle.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Zwolle

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Zoek schoonmaakbedrijven in Zwolle

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Zwolle, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Hattem, Zwartewaterland, Westerveld en Staphorst.

SchoonmaakbedrijfStraatnaamPostcodePlaats
Schoonmaakbedrijf AldagVrouwenlaan 1008017 HSZwolle
Corporate Cleaning ServiceOude Veerweg 248019 BGZwolle
Multiservice Zwolle SchoonmaakbedrijfBerkumstraat 908021 BSZwolle
Promise CleaningWarmoesstraat 598021 BXZwolle
Zomerdijk Schoonmaakbedrijf JVechtstraat 2338021 ARZwolle
Damouk SMeppelerstraatweg 228022 AHZwolle
MCRS Schoonmaak en Dienstverlening BVAureliavlinder 228016 HBZwolle
Overallschoon4URommestraat 1058015 ASZwolle
Schoonmaak & ZoOldermannenlaan 798014 NGZwolle
Prak BedrijfsdienstenVan der Capellenstraat 2708014 VZZwolle
Overzicht schoonmaakbedrijven in en rondom Zwolle

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand tref je een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Bed opmaken.
 • De was strijken.
 • Kleren wassen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp uit de omgeving nu al vanaf €12,50 als uurtarief.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een fris en opgeruimd kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Meerdere organisaties die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Zwolle. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen zemen, buiten gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn populaire klussen. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,50 en €31,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, winkels, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Prijzen: tussen +/- €23,00 en €34,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging.

Veel gestelde vragen (FAQ) over poetshulp aan huis

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gemiddelde schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot €18,50 op uurbasis. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale huishoudelijke taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, ramen wassen, dweilen, keuken reinigen. Indien nodig kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals houten vloer in de was zetten of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

Veel gezinnen en families in Zwolle huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dit is voldoende tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het type woning, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij vakantiegeld (8%). Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Zwolle?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Jouw woning wordt helemaal ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €500,00.

Plaats een reactie