Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Hattem

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Hattem? Flink wat Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Hattem! Op dit platform tref je concrete tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Daarnaast bieden we populaire websites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook gegevens van regionale schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,20 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-hattem

Een schoonmaakster in Hattem inhuren

Heb je een druk leven en houd je graag wat tijd over voor de dingen die er echt toe doen? Een betrouwbare schoonmaakster in Hattem inhuren moet je dan absoluut overwegen. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op die manier wat bijverdienen. Geen reactie? Probeer dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder kan je gebruik maken van praktische platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Huishoudelijke hulp in Hattem inhuren

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door het invoeren van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit eenmalig, wekelijks of iedere twee weken. Kies vervolgens het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Helpers vergelijken

  Check en analyseer de getoonde huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als uurtarief, speciale werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Contactverzoek

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of 2 schoonmakers die passen bij jouw wensen. Wanneer jouw aanvraag passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De werkster komt bij je thuis op een moment dat in goed overleg wordt gekozen. Het is verstandig om dan thuis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop samen een rondje door het huis en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Platforms voor schoonmaakhulp

In contact komen met een ervaren schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op nuttige bemiddelaars die jou helpen zoeken. Hier worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Homeworks schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Voordelig abonnement al vanaf €12 per maand.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Hulpstudent.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Hattem.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Hattem

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Hattem

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder tref je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Hattem, met daarbij ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Eveneens bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Zwartewaterland, Nunspeet, Zwolle en Westerveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp huur je in voor de meest gangbare karweitjes in en rondom huis. In het overzicht hieronder verstrekken we een opsomming met schoonmaakklusjes die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Vloeren reinigen en dweilen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,20 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een fris en opgeruimd kantoor stimuleert een prettige werksfeer en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verscheidene schoonmakers in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Hattem. Ze dragen verantwoording voor het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en de toiletruimtes reinigen. Ook de meer heavy zaken zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, ventilatie schoonmaken of trappenhuis reinigen behoren tot de opties. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij bijv. ieder week het kantoor gereinigd wordt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €21,50 en €34,00 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, horeca en hotels, scholen, winkels.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Prijs: tussen gemiddeld €23,50 en €32,50 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, gevelreiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €13,20 tot €18,00 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Je maakt altijd afspraken over de werkzaamheden van de schoonmaakster. Doorgaans zijn er standaard klussen die opgepakt worden: ramen wassen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. Verder kun je ook extra dingen aanvragen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Hattem hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat is ruim voldoende voor de wekelijks terugkerende taken als stofzuigen, afstoffen, ramen lappen, dweilen, keuken reinigen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Check ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Hattem?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. Het volledige huis wordt volledig gereinigd en ontsmet. zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €650,00.

Plaats een reactie