Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker IJmuiden

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in IJmuiden? Meer en meer Nederlanders ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in IJmuiden! Op ons portaal bieden we praktische tips en aanbevelingen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Eveneens delen we een aantal sites waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook vind je hier adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 p/uur.

schoonmaker-zoeken-ijmuiden

Een schoonmaakster in IJmuiden inhuren

Maak je niet graag schoon en wil je graag meer tijd voor hobby’s, en afspreken met familie of vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in IJmuiden inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? We hebben wat tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel mensen die een aantal uur per week schoonmaken. Of plaats een oproep op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Daarnaast zien wij steeds meer platforms waar je een werkster kunt vinden. In onderstaande paragraaf laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in IJmuiden vergelijken

 1. Geef adresgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster aan huis komt. Vaak is dit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Daarna kies je het aantal schoonmaakuren en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs p/uur, extra taken zoals een strijkservice en beoordelingsscore.

 4. Aanvraag indienen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. In het geval jouw oproep passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De hulp komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om verdere instructies te kunnen geven. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en communiceer waar jij waarde aan hecht. Vertel ook waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden zijn opgeslagen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

In contact komen met een goede schoonmaker is best lastig. Je kunt gebruik maken van speciale online bemiddelaarsdiensten die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans wordt de betaling ook geregeld door het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Je kiest zelf de hulpen die bij jou passen.
 • Homeworks: Aan de hand van jouw wensen krijg je service op maat.
 • Werksters.nl: Ook de mogelijkheid om zelf een oproep te plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht IJmuiden

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw omgeving!

Lokale schoonmaakbedrijven in IJmuiden

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel check je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in IJmuiden, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kun je zoeken naar interieurverzorgers in Velsen-Zuid, Driehuis, Velsen-Noord en Wijk aan Zee.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in en rondom huis. In het gedeelte hieronder tref je de meest gangbare schoonmaakklusjes die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Opvouwen van de kleren.
 • De was wegwerken.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,10 per werkuur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een net en fris kantoor zorgt voor een fijne werksfeer en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Verschillende schoonmaakondernemers in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in IJmuiden. Ze dragen verantwoording voor het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, vloeren stofzuigen en dweilen en de sanitaire voorzieningen onderhouden. Ook intensievere activiteiten zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het ventilatiesysteem laten reinigen of vloeronderhoud behoren tot de opties. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De doorsnee vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €21,00 en €35,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Interieurverzorging van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €24,00 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis, ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een basis schoonmaakhulp vraagt tussen de €13,00 tot wel €15,50 per uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Aan het begin van de dag bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard klusjes die afgewerkt worden: afstoffen, dweilen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals koelkast schoonmaken of de planten water geven.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste huishoudens in IJmuiden kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het hele takenpakket van keuken reinigen, ramen lappen, afstoffen, stofzuigen, dweilen. Wat de schoonmaakster aanraad qua uren ligt aan het aantal vierkante meters, jouw leefstijl, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is verantwoordelijk voor correcte opgave van Box 1 belasting op inkomen. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in IJmuiden?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Je complete woning wordt helemaal ontsmet zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €250,00 tot €625,00.

Plaats een reactie