Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Velsen-Zuid

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Velsen-Zuid? Meer en meer gezinnen maken gebruik van een hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Velsen-Zuid! Op schoonmakerzoeken.nl vind je handige tips en aandachtspunten over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Eveneens bieden we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Ook hebben we een overzicht met gegevens zoals naam en adres van erkende schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Heerlijk thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-velsen-zuid

Een schoonmaakster in Velsen-Zuid vinden

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je meer focus op de belangrijke dingen in het leven? Een ervaren schoonmaakster in Velsen-Zuid inhuren is dan misschien wel iets voor jou. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: vraag eens rond in je eigen netwerk. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die op die manier wat bijverdienen. Of plaats een oproep op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Verder zijn er diverse vraag- en aanbodsites waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Velsen-Zuid zoeken

 1. Selecteer je adres

  Check alle huishoudelijke hulpen door je postcode in te vullen. Je ziet dan diverse werksters die op kleine afstand van je woning.

 2. Stel pakket samen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetshulp komt werken. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en kies de startdatum.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar verschillende schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. In het geval de opdracht geaccepteerd wordt heb jij een nieuwe hulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetsvrouw komt aan huis op de overeengekomen datum. Het is slim om op locatie te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en vertel wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarliggen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het vergelijken van ervaren schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan nuttige online bemiddelaarsdiensten die jou helpen zoeken. Online kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Doorgaans gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Andere relevante onderwerpen: Homeworks schoonmaakhulp.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Sinds 1994 de motor van vele huishoudens in heel Nederland.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Hulp.nl: Voordelig een goede huishoudelijke hulp in Velsen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Velsen-Zuid

Vind een professionele schoonmaakster in jouw gemeente!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Velsen-Zuid

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Velsen-Zuid, maar ook van o.a. glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kun je zoeken naar interieurverzorgers in Driehuis, Velserbroek, IJmuiden en Velsen-Noord.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

Een schoonmaker is er voor alle karweitjes binnen- en buitenshuis. Bijgaand vind je een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Ramen zemen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Het strijken van de kleding.
 • De was wegwerken.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • De kamerplanten water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een privé poetshulp (plaatselijk) al beschikbaar vanaf €12,70 (uurtarief).

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schoon kantoor draagt bij aan een fijne werksfeer en maakt dat klanten ook een prettig gevoel hebben. Een groot aantal aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Velsen-Zuid. Ze dragen verantwoording voor bureaus schoonmaken, stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen zemen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €34,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor scholen, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen +/- €23,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, tapijtreiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost gemiddeld genomen tussen de €13,30 tot zo’n €19,75 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat maakt een poetser schoon?

Je bespreekt altijd vooraf het takenpakket van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: toiletten schoonmaken, afstoffen, dweilen, ramen wassen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals strijken of de planten doen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Een groot deel van de huishoudens in Velsen-Zuid laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor de meest voorkomende taken als keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt mede bepaald door de omvang van jouw huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp maakt aanspraak op een minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Vraag ook naar Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Velsen-Zuid?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij een verhuizing. Het huis wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €325,00 tot €525,00.

Plaats een reactie