Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dirkshorn

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Dirkshorn? Steeds meer Nederlanders maken gebruik van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, altijd een gezonde woning, en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Dirkshorn! Op ons portaal ontdek je nuttige tips en aanbevelingen voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Eveneens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Daarbij delen wij ook namen en adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Het gemak van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je hebt meer tijd voor de belangrijke zaken in het leven.
 • Schoonmakers zijn professioneel en zorgen dat het echt schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 (uurtarief).

schoonmaker-zoeken-dirkshorn

Een schoonmaakster in Dirkshorn gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je jouw agenda vrij maken voor familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Dirkshorn inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Meestal blijken er wel mensen te zijn die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Verder ontstaan er meer en meer vraag- en aanbodsites waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het gedeelte hieronder leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Dirkshorn zoeken

 1. Voer je adres in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Kies datum, tijd en frequentie

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de werkster aan de slag gaat. Populaire opties zijn iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies hierna het aantal uur van een poetsbeurt en selecteer de startdatum van de werker.

 3. Werksters vergelijken

  Bekijk snel meer info over huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Er zijn filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Indien jouw oproep wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetser komt voor de eerste keer werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan aanwezig te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en vertel waar jij waarde aan hecht. Deel ook waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te pakken zijn.

Platforms voor schoonmaakhulp

Het vinden van een professionele schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke applicaties die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Eenvoudig en transparant hulpen met elkaar vergelijken.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Een schoonmaakster met schoonmaakcertificaat.
 • Hulpen.nl: Direct zoeken op beschikbaarheid en werkzaamheden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Hulpstudent.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dirkshorn

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw regio!

Overzicht met schoonmaakbedrijven in Dirkshorn

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de tabel hieronder tonen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Dirkshorn, maar ook van o.a. glazenwassers en meer schoonmaakservices. Daarnaast kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Tuitjenhorn, Warmenhuizen, Sint Maarten en Waarland.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De poetsvrouw helpt jou graag met allerlei werkzaamheden in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel check je een lijst met taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen schoonmaken.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een eigen poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,60 per uur, inclusief alles.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert een prettige werksfeer en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal aanbieders in deze streek bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Dirkshorn. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het leegmaken van prullenbakken en het reinigen van het sanitair. Ook de tijdsintensieve onderdelen zoals ramen lappen, buiten gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of trappenhuis reinigen behoren tot de mogelijkheden. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De vergoedingen voor kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €30,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaak van scholen, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, horeca en hotels.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Noord-Holland.
 • Kosten: tussen ongeveer €22,00 en €32,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot wel €16,75 voor 1 uur werken. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat zijn de taken van een poetser?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Vaak zijn er standaard klusjes die hij/zij zal doen zoals: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen, ramen wassen. Indien nodig kan de hulp extra klussen oppakken zoals oven schoonmaken of de tuin doen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Drukke huishoudens in Dirkshorn kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is ruim voldoende voor de meest voorkomende taken als dweilen, afstoffen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren ligt ook aan het aantal m2, jouw leefstijl, en de ervaring van de poetser.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een werkster hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Steeds vaker betaal je rechtstreeks via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dirkshorn?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Elke ruimte wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn variabel en liggen tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie