Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Warmenhuizen

Behoefte aan een schoonmaakhulp in Warmenhuizen? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, de vervelende klusjes hoef je niet zelf te doen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het vinden van een geschikte schoonmaker in Warmenhuizen! Op deze pagina ontdek je veel tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij bekijk je hier enkele schoonmaakplatforms waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook contactgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Minder onrust en stress dankzij een opgeruimde woning.
 • Al voor €12,70 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-warmenhuizen

Een schoonmaakster in Warmenhuizen gezocht

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor familie en vrienden? Een vakkundige schoonmaakster in Warmenhuizen inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen blijken er wel mensen te zijn die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op een lokale Facebook groep. Ook heb je steeds meer online marktplaatsen waar je lokale werksters kunt benaderen. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Warmenhuizen zoeken

 1. Postcodecheck

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invullen van jouw postcode. Je ziet dan alleen werksters die hun werkgebied rondom jouw wijk hebben.

 2. Kies het aantal service-uren

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw bij je thuis komt. Bijvoorbeeld elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal schoonmaakuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, ervaring, werkzaamheden en reviews.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kan een aanvraag indienen bij diverse schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb jij een helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De hulp komt op locatie langs op het gekozen moment. We raden aan om op locatie te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Loop met hem/haar door alle vertrekken van het huis en maak duidelijk wat je precies verwacht. Laat ook zien waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een professionele schoonmaker kan complex zijn. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die daarbij helpen. Op dit soort websites komen vraag- en aanbod samen. Je kunt hier eenvoudig een account registreren en beschikbare helpers vinden. Soms wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Werksters.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Ruim aanbod met flexibele hulpen voor thuis.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Vaste schoonmaakster voor € 13,50 per uur.
 • Hulpen.nl: Ook hulp met de tuin, computer of andere klusjes.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Nationalehulpgids.nl: Vertrouwd, flexibel en transparant helpers in Schagen.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Warmenhuizen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Lokale schoonmaakbedrijven in Warmenhuizen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Warmenhuizen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Schagerbrug, Sint Maartensbrug, Tuitjenhorn en Dirkshorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De helper is er voor alle huishoudelijke taken in en rondom huis. Hieronder vind je een opsomming met huishoudelijke taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Schone ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Bed opmaken.
 • Strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een eigen poetshulp (plaatselijk) al mogelijk vanaf €13,20 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan productieve werknemers en zorgt dat alles er representatief uitziet. Een groot aantal organisaties die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Warmenhuizen. Ze voeren werkzaamheden uit zoals bureaus schoonmaken, de kantine/pantry schoonmaken en toiletten schoonmaken. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals ramen en vensters bijhouden, buiten gevelreiniging, zonnepanelen reinigen, ventilatie schoonmaken of vloeronderhoud zijn vaak mogelijk. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is doorgaans betaalbaarder dan een in-house schoonmaakploeg.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Holland.
 • Tarief: tussen om en nabij de €20,50 en €32,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een standaard schoonmaakhulp factureert tussen de €12,70 tot zo’n €15,50 per gewerkt uur. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Je bespreekt altijd vooraf de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die hij/zij zal doen zoals: keuken reinigen, afstoffen, dweilen, ramen wassen, toiletten schoonmaken. Indien nodig kun je ook extra dingen aanvragen zoals afwassen of de vuilnisemmers legen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Warmenhuizen kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Het exacte aantal uur per week ligt aan de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe gaat de betaling?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en de vakantiegeld toelage van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Warmenhuizen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat biedt een oplossing voor als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het volledige huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan bedragen tussen de €350,00 tot €625,00.

Plaats een reactie