Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Dorst

Wil je een schoonmaakhulp in Dorst? Steeds meer huishoudens nemen zo’n hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een vakkundige schoonmaker in Dorst! Op deze website verstrekken we veel tips en instructies voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij behandelen we enkele landelijke sites waar je lokale schoonmaaksters kunt zoeken. Ook delen we adresgegevens van erkende schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al vanaf €13,20 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-dorst

Een schoonmaakster in Dorst gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Dorst inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Onze tips: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Dikwijls zijn er wel kennissen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Ook heb je steeds meer vraag- en aanbodsites voor het vinden van een werkster. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Huishoudelijke hulp in Dorst vinden

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die dichtbij wonen.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw aan de slag gaat. Vaak is dit om de twee weken of wekelijks. Hierna kies je hoe lang de hulp moet komen en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals tarief, ervaring en reviews.

 4. Leg het eerste contact

  Je kunt een contactverzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw inschrijving positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De werkster zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is slim om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Loop samen een rondje door het huis en maak duidelijk wat voor jouw de focus ruimtes zijn. Deel ook waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker kan soms lastig zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van speciale applicaties die jou helpen zoeken. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een eigen zoekprofiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Eenvoudig afspraken online beheren.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meer dan 260.000 huishoudelijke hulpen aangesloten.
 • Hulpen.nl: Eenvoudig filteren op plaats, leeftijd en werkzaamheden.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Oosterhout.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Dorst

Vind een geschikte schoonmaakster in de gemeente!

Erkende schoonmaakbedrijven in Dorst

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel delen wij adressen van schoonmaakspecialisten in Dorst, inclusief glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Galder, Strijbeek, Bavel en Ulvenhout.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in en rondom huis. In het overzicht hieronder check je de meest gangbare taken die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Alle vuile kleding wassen en opruimen.
 • Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een uitstekende poetshulp (regionaal) al voor €12,90 per uur, inclusief alles.

Bedrijfspanden schoonmaken (kantoor)

Een net en fris kantoor zorgt voor fijne en veilige werkplekken en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers in deze streek kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Dorst. Ze kunnen je ondersteunen bij bureaus en stoelen schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of dakreiniging zijn populaire klussen. Een groeiend deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak zijn geïndiceerd tussen de €20,50 en €30,00 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kostprijs: tussen de €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, vloeronderhoud, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Hoeveel moet ik betalen voor de schoonmaakster?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot wel €17,00 (uurtarief). Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Soms betaal je ook een vaste prijs per maand voor een abonnement.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de basis zijn er normale klussen die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, stofzuigen, afstoffen, toiletten schoonmaken. Indien gewenst kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de stoep aanvegen.

Kan de huishoudelijke hulp op meerdere momenten komen?

De meeste woningen in Dorst kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor de meest voorkomende taken als afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, samenstelling van jullie gezin en het werktempo.

Hoe kan ik betalen?

Een schoonmaakhulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor meer informatie zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Dorst?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dit speelt met name als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt bedragen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie