Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Oosterhout

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Oosterhout? Meer en meer Nederlanders hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, altijd een gezonde woning, en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een betrouwbare schoonmaker in Oosterhout! Op ons portaal bieden we duidelijke tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens bekijk je hier een overzicht met een aantal sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Alle vuile klusjes uitgevoerd door een professional.
 • Veel minder druk en stress in huis.
 • Al vanaf €13,00 per uur.

schoonmaker-zoeken-oosterhout

Een schoonmaakster in Oosterhout inhuren

Heb je een drukke baan en houd je graag wat tijd over voor nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een professionele schoonmaakster in Oosterhout inhuren is dan een uitstekend idee. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Facebook of Marktplaats. Als laatste zijn er diverse handige platforms waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Een huishoudelijke hulp in Oosterhout zoeken

 1. Adres invoeren

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door je postcode in te vullen. Je krijgt dan alleen werksters te zien die ook daadwerkelijk aan de slag kunnen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de hulp komt werken. Bijvoorbeeld 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  In de volgende stap bekijk je de gevonden huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals prijs, ervaring, werkzaamheden en gemiddelde beoordeling.

 4. Verzoek versturen

  Je kan een aanvraag indienen bij een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Als jouw uitnodiging passend is voor de werknemer heb je een match.

 5. De eerste poetsbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om zelf ook zeker in huis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Laat het huis zien en vertel wat jij belangrijk vindt. Laat ook zien waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen zijn opgeslagen.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

In contact komen met een ijverige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke Apps en websites die je hierbij helpen. Op dit soort websites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt binnen een paar minuten een profiel maken en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. De meest bekende vraag- en aanbodsites vind je hieronder. Klik eventueel direct door naar: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Kom razendsnel in contact met meer dan 14.000 huishoudelijke hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Geen wachtlijst, binnen 3 dagen een geschikte hulp in huis.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Meer dan 27.000 actieve helpers door heel NL.
 • Hulpstudent.nl: Matching op basis van jouw wensen in Oosterhout.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Oosterhout

Vind een vakkundige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Oosterhout

Zoek je een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In het overzicht hieronder vind je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Oosterhout, maar ook van o.a. glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Drimmelen, Geertruidenberg, Zundert en Etten-Leur.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

De poetser is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In onderstaande paragraaf vind je een lijst met klusjes die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Altijd een blinkende badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Dekbedden luchten en wassen.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Harken en bladruimen in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €13,30 per 60 minuten.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een netjes bijgehouden kantoor helpt bij een fijne werksfeer en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Verscheidene dienstverleners die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Oosterhout. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook meer incidentele klussen zoals glazen wassen, gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen het ventilatiesysteem laten reinigen of trappenhuis reinigen kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €22,00 en €30,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaak van scholen, kantoren, horeca en hotels, winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook zeer geschikt voor de VVE-schoonmaak in de Provincie Noord-Brabant.
 • Onkosten: tussen de €21,50 en €30,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp kost tussen de €13,00 tot +/- €16,00 per gewerkt uur. Wanneer je iemand inhuurt via een platform dan zijn er ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard taken die opgepakt worden: dweilen, afstoffen, ramen wassen, toiletten schoonmaken, stofzuigen. In aanvulling hierop kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Oosterhout kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dit is genoeg tijd voor belangrijke taken zoals stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken, dweilen, ramen lappen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren hangt af van de grootte van de woning, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetshulp maakt aanspraak op een minimumloon plus vakantiegeld (8%). Bij ziekte of vakantie dien je de hulp een aantal werken door te betalen. Voor alle voorwaarden zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Oosterhout?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat is met name handig voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €700,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie