Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Huppel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Winterswijk Huppel? Steeds meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, minder stress, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Wij ondersteunen jou bij het vinden van een professionele schoonmaker in Winterswijk Huppel! Op schoonmakerzoeken.nl bieden we praktische tips en tricks voor een goede huishoudelijke hulp . Verder bekijk je hier populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je bekijkt hier ook adressen van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Het is een verademing om thuis te komen in een schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,60 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-winterswijk-huppel

Een schoonmaakster in Winterswijk Huppel vinden

Heb je een druk leven en wil je graag meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Winterswijk Huppel inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Om te beginnen: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In sommige situaties zijn er dames die de schoonmaak voor enkele gezinnen verrichten. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook groepen of zelfs Marktplaats. Daarnaast heb je steeds meer speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het volgende gedeelte leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Een huishoudelijke hulp in Winterswijk Huppel opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Kies hierna hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Helpers vergelijken

  Bekijk snel meer info over de getoonde huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs p/uur, ervaring en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een verzoek versturen naar 1 of meerdere schoonmakers die passen bij jouw wensen. Zodra jouw uitnodiging wederzijds passend is heb jij een poetshulp gevonden!

 5. Kennismakingsgesprek

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de overeengekomen datum. Het is verstandig om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Tip: loop samen een rondje door de woning en benoem wat voor jou van belang is. Het is ook van belang aan te geven waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Door middel van het internet kun je terecht op diverse vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt daar in enkele muisklikken een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. In veel gevallen wordt de betaling ook geregeld door het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Advies: lees ook eens alles door over Helpling schoonmaakhulp.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Helpt al sinds 1994 vele huishoudens in huis.
 • Werksters.nl: Gratis aanmelden en oproep plaatsen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Het uurloon gaat volledig naar de schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Nationalehulpgids.nl: Simpele en duidelijk site voor bemiddeling in de gemeente Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Huppel

Vind een ijverige schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Winterswijk Huppel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In het overzicht hieronder check je bedrijfsnamen en adressen van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Huppel, je vind hier ook glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Als alternatief kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Winterswijk Ratum, Winterswijk Kotten, Winterswijk Meddo en De Heurne.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder bekijk je de meest gangbare werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Schone ramen.
 • Het in- en uitpakken van de vaatwasser.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Kleren wassen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een vakkundige poetshulp uit de omgeving al beschikbaar vanaf €12,60 per uur.

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een representatief schoon kantoor zorgt voor een fijne werksituatie en zorgt dat alles er representatief uitziet. Diverse schoonmaakondernemers die in dit gebied werkzaam zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Huppel. Voorbeeld werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het legen van de vuilnisbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de meer heavy zaken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of trappenhuis reinigen zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat betekent dat er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De tarieven van kantoor schoonmaak liggen tussen de €21,00 en €34,50 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Interieurverzorger van winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Gelderland.
 • Onkosten: tussen plus minus €20,00 en €35,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: tapijtreiniging, graffiti verwijderen, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gemiddelde schoonmaakhulp factureert tussen de €12,60 tot zo’n €17,25 (uurtarief). Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Je bespreekt altijd vooraf welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die opgepakt worden: ramen wassen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Tevens kan je ook vragen voor extra klussen zoals strijken of het wassen van kleding.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Drukke huishoudens in Winterswijk Huppel huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is genoeg tijd voor onder andere dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, keuken reinigen, stofzuigen. Het precieze aantal uur dat nodig is wordt berekend a.d.h.v. de grootte van de woning, hoe netjes je bent, en hoe snel de hulp werkt.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp zal altijd het minimumloon verdienen plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Voor meer informatie zie de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster geeft de verdiensten zelf op in de IB (inkomstenbelasting). In meer en meer situaties gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Winterswijk Huppel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat jij weer een fris gevoel krijgt. De eenmalige kosten zijn per situatie verschillend maar komen uit tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie