Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Winterswijk Meddo

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Winterswijk Meddo? Steeds meer mensen hebben een extra hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een geschikte schoonmaker in Winterswijk Meddo! Op deze pagina vind je veel tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Ook behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook adresgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Ontspannen en genieten in een opgeruimd en schoon huis.
 • Je kunt veel meer tijd spenderen aan belangrijke zaken.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €12,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-winterswijk-meddo

Een schoonmaakster in Winterswijk Meddo vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een geschikte schoonmaakster in Winterswijk Meddo inhuren kan dan de oplossing zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze aanbevelingen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Over het algemeen zijn er wel kennissen die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Verder ontstaan er meer en meer praktische platforms voor het vinden van een werkster. In het gedeelte hieronder vind je een handig stappenplan.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Winterswijk Meddo zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Ontdek de verschillende huishoudelijke hulpen door eerst even jouw postcode in te voeren. Het platform toont dan enkel werksters in jouw eigen regio.

 2. Stel pakket samen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de hulp komt werken. Je kunt meestal kiezen uit wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Bekijk snel meer info over de actieve huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, takenpakket en gemiddelde beoordeling.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar enkele schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw uitnodiging positief wordt ontvangen heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetser komt aan huis op de afgesproken datum. Het is goed om dan thuis te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Laat alle kamers in het huis zien en geef aan wat voor jou van belang is. Vertel ook waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen te pakken zijn.

Sites met aanbod schoonmaakhulpen

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Tegenwoordig zijn er praktische Apps en websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze sites wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Soms gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Klik eventueel direct door naar: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Eenvoudig online je afspraken beheren.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Onbeperkt reacties versturen naar hulpen in de buurt.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers in dienst.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Geverifieerde en betrouwbare profielen in de gemeente Winterswijk.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Winterswijk Meddo

Vind een ijverige schoonmaakster in de gemeente!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Winterswijk Meddo

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Winterswijk Meddo, met daarbij ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Winterswijk Huppel, Winterswijk Ratum, De Heurne en Dinxperlo.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser ondersteunt jou bij de meest voorkomende klussen in en rondom jouw woning. Bijgaand bekijk je de meest gangbare huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak uit handen neemt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Binnen en buiten ramen doen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Verschonen van beddengoed.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen en drogen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Een deskundige poetshulp uit de omgeving al voor €13,20 p/uur.

Schoonmakers voor bedrijven (kantoor)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op de werksfeer en productiviteit en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Verschillende dienstverleners in de gemeente staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Winterswijk Meddo. Voorbeeld werkzaamheden zijn het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, stofzuigen en dweilen en de wc’s schoonmaken plus verbruiksartikelen bijvullen. Ook grote klussen zoals ramen zemen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn populaire klussen. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen een contract aanbieden wat inhoudt dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee onkosten voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €24,50 en €34,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Interieurverzorging van productiebedrijven (Industriële reiniging), kantoren, horeca en hotels, winkels, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen +/- €24,50 en €32,50 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: gevelreiniging, tapijtreiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een gemiddelde schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot +/- €16,50 per gewerkt uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, dweilen. Indien gewenst kan je afspraken maken over schoonmaken van deuren, deurknoppen, trapleuning of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

De meeste gezinnen in Winterswijk Meddo laten de hulp zo’n 3 uur per week in huis komen. Dat is genoeg tijd voor onder andere stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, ramen lappen, afstoffen. Het meest optimale aantal uren hulp wordt berekend a.d.h.v. het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en de ervaring van de poetser.

Wat zijn de regels rondom betaling?

Een poetser heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Check ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Winterswijk Meddo?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of wanneer je je huis wilt verkopen. De hele woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat het weer als nieuw voelt. De eenmalige kosten zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie