Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Veessen

Wil je een schoonmaakhulp in Veessen? Meer en meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Altijd thuiskomen in een schoon en opgeruimd huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een betrouwbare schoonmaker in Veessen! Op deze pagina verstrekken we volop tips en informatie voor een goede huishoudelijke hulp . Daarbij delen we enkele schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale schoonmaaksters. Afsluitend bekijk je hier ook contactdetails van erkende schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Geen vieze plekken meer in huis.
 • Het bespaart je al snel 2 tot 5 uur per week.
 • Ook de vervelende klusjes worden voor je gedaan.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €13,00 p/uur.

schoonmaker-zoeken-veessen

Een schoonmaakster in Veessen gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een vakkundige schoonmaakster in Veessen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Soms zijn er dames die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens een lokale Facebook groep. Afsluitend zijn er diverse online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt..

Eigen huishoudelijke hulp in Veessen zoeken

 1. Postcodecheck

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Waar en wanneer

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp komt poetsen. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Selecteer nu het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt specifiek zoeken op prijs per uur, ervaring, werkzaamheden en reviews van andere opdrachtgevers.

 4. Aanvraag indienen

  Kies 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Als jouw inschrijving wederzijds passend is heb je jouw helper gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetser zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en wijs meteen aan welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen te pakken zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het zoekproces naar een geschikte schoonmaker duurt soms langer dan je wil. Tegenwoordig zijn er gebruiksvriendelijke websites die je hierbij kunnen ondersteunen. Op deze sites worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. We sommen de populaire sites voor je op. Advies: lees ook eens alles door over Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakhulp.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Service op maat, betrouwbaar en erg persoonlijk.
 • Werksters.nl: Een van de grootste vraag- en aanbodplatform voor schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: In 4 stappen een geschikte hulp voor thuis boeken.
 • Nationalehulpgids.nl: Vind actieve helpers in de gemeente Heerde.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Veessen

Vind een vakkundige schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Veessen

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Veessen, aangevuld met glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je zoeken naar interieurverzorgers in Welsum, Marle, Vorchten en Wapenveld.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De poetser huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Hieronder bieden wij de meest voorkomende taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen wassen.
 • Het reinigen van de oven en magnetron.
 • Beddengoed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • Schoonmaken van de koelkast.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor een schoon huis

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €13,00 (uurloon).

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor stimuleert een fijne werksituatie en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Allerlei aanbieders in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Veessen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het schoonhouden van de toiletten. Ook grote klussen zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen het laten reinigen van de ventilatie of graffiti verwijdering behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract zodat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €31,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is kostentechnisch interessanter dat eigen medewerkers het pand schoonmaken.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren.
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Gelderland.
 • Kostprijs: tussen plus minus €22,50 en €33,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud, het reinigen van het trappenhuis, graffiti verwijderen, tapijtreiniging.

Meest gestelde vragen over poetshulp inhuren

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp factureert tussen de €13,10 tot wel €16,50 voor 1 uur werken. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die opgepakt worden: dweilen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen, stofzuigen. Indien gewenst kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals koelkast schoonmaken of de vuilnisemmers legen.

Hoe lang is een huishoudelijke hulp bezig?

Een groot deel van de huishoudens in Veessen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen, keuken reinigen, afstoffen. Wat de ideale hoeveelheid uren is ligt aan het aantal ruimtes, hoe netjes je bent, en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een poetsvrouw hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij vakantie of ziekte betaal je een aantal weken door. Voor alle voorwaarden zie Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat kost een eenmalige schoonmaak in Veessen?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. De woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De tarieven zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €550,00.

Plaats een reactie