Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Exloo

Op zoek naar een schoonmaakhulp in Exloo? Steeds meer Nederlanders kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schoon huis, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en je houdt meer tijd over voor leuke dingen. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een ervaren schoonmaker in Exloo! Op ons portaal vind je handige tips en adviezen voor een goede huishoudelijke hulp . Tevens behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je treft op deze pagina ook adressen van lokale schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Je hoeft nooit meer na te denken of je woning wel schoon is.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Nooit meer zelf de badkamer en keuken schoonmaken.
 • Een opgeruimd huis betekent een opgeruimd hoofd.
 • Al voor €13,50 als uurtarief.

schoonmaker-zoeken-exloo

Een schoonmaakster in Exloo gezocht

Heb je een druk leven en wil je tijd investeren in de dingen die er echt toe doen? Een professionele schoonmaakster in Exloo inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Aanrader: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Soms zijn er studenten of vrouwen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast kan je gebruik maken van schoonmaakplatforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. Hieronder lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Exloo inhuren

 1. Vul je postcode in

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal uren en dagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp bij je thuis komt. Vaak is dit iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Selecteer nu het aantal schoonmaakuren en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  Je ziet nu meteen huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op prijs, ervaring en reviews.

 4. Offerteverzoek

  Selecteer meerdere schoonmakers die eventueel bij je aan huis kunnen komen. Als jouw verzoek geaccepteerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De huishoudelijke hulp zal de eerste keer komen werken op datum en tijdstip zoals besproken. Het is verstandig om dan thuis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Tip: loop samen een rondje door de woning en communiceer welke plekken extra aandacht nodig hebben. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen klaarstaan.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ervaren schoonmaker is niet heel eenvoudig. Je kunt natuurlijk gebruik maken van verschillende online zoekmachines die je hierbij kunnen ondersteunen. Op dit soort websites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en beschikbare helpers vinden. Meestal wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Werksters.nl.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Vaste huishoudelijke hulp, altijd vervanging bij ziekte of vakantie.
 • Werksters.nl: Betrouwbaar met een niet goed geld terug garantie.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Er is een speciaal fonds voor schade aan persoonlijke bezittingen.
 • Hulpen.nl: Hulp inschakelen voor allerlei soorten klussen.
 • Hlprs: Gemiddelde afname 12 uur per maand / per klant.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Gebruiksvriendelijke marktplaats voor hulp in huis in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Exloo

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw gemeente!

Zoek schoonmaakbedrijven in Exloo

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel delen wij adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Exloo, met ook partijen als glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan het mogelijk interessant zijn te zoeken naar interieurverzorgers in Valthermond, 2e Valthermond, Odoornerveen en Odoorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

Een schoonmaker helpt jou graag met allerlei huishoudelijke klussen in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het gedeelte hieronder verstrekken we een overzicht met klussen die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stofzuigen en alles afnemen met een doekje.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Fornuis schoonmaken, wastafel en douche uitspoelen.
 • Ramen zemen (binnenkant).
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed opmaken.
 • Het strijken van overhemden.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • De GFT-bakken reinigen.
 • Bloembakken water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Vind een poetshulp (regionaal) al mogelijk vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone kantoorruimte zorgt voor het werkgenot en zal zorgen voor een professioneel beeld van je organisatie. Allerlei schoonmakers in de gemeente zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Exloo. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook meer incidentele klussen zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), zonnepanelen stof & vuilvrij maken ventilatie schoonmaken of dakreiniging behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven huur je op contractbasis in waarin wordt geregeld dat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De onkosten voor kantoor schoonmaak bedragen tussen de €23,00 en €31,00 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is vaak financieel gunstiger dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, kantoren, scholen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Prijzen: tussen de €20,50 en €31,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, vloeronderhoud.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Wat zijn de onkosten van een schoonmaker?

Een gewone schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,80 tot zo’n €15,25 op uurbasis. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klussen die gedaan worden: stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen, keuken reinigen. Daarbij kun je ook extra dingen aanvragen zoals koelkast schoonmaken of het wassen van kleding.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Veel gezinnen en families in Exloo huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is voldoende voor belangrijke taken zoals afstoffen, ramen lappen, stofzuigen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij 8% vakantiegeld. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Voor alle voorwaarden zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen gaat de betaling via een platform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Exloo?

Het is zeker mogelijk om een hulp voor 1 keer te huren. Dit speelt met name voor de grote voorjaarsschoonmaak, of bij oplevering van een woning. De woning wordt helemaal ontsmet zodat het weer als nieuw voelt. De kosten hiervan zijn variabel en liggen tussen de €200,00 tot €650,00.

Plaats een reactie