Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Odoornerveen

Hulp nodig bij het vinden van een schoonmaakhulp in Odoornerveen? Meer en meer mensen huren een aantal uur per week een hulp in huis. Altijd een frisse en schone woning, ook de nare klusjes worden uit handen genomen, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Je wint hier veel advies bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Odoornerveen! Op dit platform bieden we veel tips en instructies voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Bovendien bekijk je hier enkele landelijke sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we contactdetails van lokale schoonmaakbedrijven.

Vijf belangrijke voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Je creëert extra tijd voor familie en vrienden.
 • Geen rotklusjes meer uitvoeren.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al beschikbaar vanaf €13,30 per uur.

schoonmaker-zoeken-odoornerveen

Een schoonmaakster in Odoornerveen zoeken

Heb je een drukke baan en spendeer je graag wat meer tijd aan nieuwe avonturen, sport, hobby’s en gezin? Een geschikte schoonmaakster in Odoornerveen inhuren is dan een uitstekend idee. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Allereerst: vraag eens rond bij de mensen die je kent. In sommige situaties zijn er studenten of vrouwen die een aantal uur per week schoonmaken. Geldt dit niet voor jou? Check dan eens een lokale Facebook groep. Ten derde heb je allerlei handige platforms voor het vinden van een werkster. In onderstaande paragraaf nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Odoornerveen zoeken

 1. Voer je adres in

  Bekijk meteen de actieve huishoudelijke hulpen door je adresgegevens in te voeren. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Frequentie, datum en tijd

  Ten eerste bepaal je de frequentie hoe vaak je wil dat de huishoudelijke hulp bij je thuis komt. Dit kan zijn elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Hierna kies je het aantal uur per schoonmaakbeurt en kies de startdatum.

 3. Hulpen vergelijken

  Hierna bekijk je direct de beschikbare huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als tarief, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en recensies.

 4. Rond de aanvraag af

  Selecteer 1 of 2 schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Op het moment dat jouw inschrijving geaccepteerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. Kennismaking

  De poetsvrouw komt aan huis op het gekozen moment. Ons advies is om zelf ook zeker in huis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en geef aan wat jouw wensen en prioriteiten zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is niet altijd gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er verschillende bemiddelaars die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier komen vraag- en aanbod samen. Je kunt daar in enkele muisklikken een zoekopdracht doorgeven en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. In veel gevallen gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Homeworks.

 • Helpling: Gebruiksvriendelijke online marktplaats voor het vinden van een hulp in huis.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd een vervangende hulp indien de hulp stopt.
 • Hulpen.nl: In heel Nederland actief op het gebied van interieurverzorging.
 • Hlprs: Alleen gescreende helpers voor thuis.
 • Hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Borger-Odoorn.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Odoornerveen

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Odoornerveen

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor zakelijke of particuliere klussen? In de onderstaande tabel delen wij namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Odoornerveen, inclusief glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarbij kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Exloo, Valthermond, Odoorn en Valthe.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste klussen in de keuken, badkamer en rest van de woning. In het overzicht hieronder vind je enkele veel voorkomende schoonmaakwerkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Een glad en schoon gedweild vloeroppervlak.
 • Keuken en badkamer schoonmaken.
 • Ramen schoonmaken.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • De was strijken.
 • Wassen van kleding.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp voor thuis

Een privé poetshulp (regionaal) al voor €12,90 (uurloon).

Kantoor schoonmaak (bedrijfsschoonmaak)

Een net en fris kantoor draagt bij aan een fijne werksituatie en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Meerdere schoonmakers in deze streek kunnen een offerte aanbieden voor kantoorschoonmaak in Odoornerveen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het reinigen van bureaus, computers en apparatuur, het ledigen van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook intensievere activiteiten zoals ramen zemen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen schoonmaken, het laten reinigen van de ventilatie of het bladvrij maken van de dakgoten kunnen worden meegenomen. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden wat betekent dat op wekelijks basis een schoonmaker langs komt. De kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,00 en €31,50 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter een in-house schoonmaakploeg.
 • Reinigen van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Drenthe.
 • Onkosten: tussen plus minus €21,00 en €30,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,30 tot zo’n €15,75 voor 1 uur. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Welke activiteiten kan de poetser uitvoeren?

Bij de eerste afspraak bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard schoonmaakklusjes die afgewerkt worden: keuken reinigen, dweilen, afstoffen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Indien nodig kan je ook vragen voor extra klussen zoals de meubels schoonmaken of het doen van de was.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

De meeste huishoudens in Odoornerveen hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dat is genoeg tijd voor bijvoorbeeld afstoffen, keuken reinigen, ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren is afhankelijk van het type woning, de gezinssamenstelling en welke taken je voor eigen rekening neemt.

Hoe werkt de betaling?

Een interieurverzorger heeft recht op het minimumloon plus de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Bekijk ook de inhoud van de Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In sommige gevallen doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Kan ik iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Odoornerveen?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. DIt komt van pas als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. Het huis wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet wat je weer een soort van nieuwe woning geeft. De totale kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €350,00 tot €525,00.

Plaats een reactie