Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Gastel

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Gastel? Steeds meer Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Een schoon en net huis als je thuiskomt, altijd een gezonde woning, en jij kunt meer tijd besteden aan vrienden, familie en hobby’s. Wij bieden tips en tricks het zoeken naar een goede schoonmaker in Gastel! Op onze schoonmaakwebsite lees je nuttige tips en tricks voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens delen we diverse sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook verstrekken we contactdetails van regionale schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Al in te huren vanaf €13,50 per uur.

schoonmaker-zoeken-gastel

Een schoonmaakster in Gastel inhuren

Zit jouw hele week vaak volgepland en houd je graag meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven? Een betrouwbare schoonmaakster in Gastel inhuren kan dan de oplossing zijn. Hoe kom ik in contact met een hulp in huis? Aanrader: gooi eens een balletje op in je eigen kring. In veel gevallen zijn er wel mensen die op die manier wat bijverdienen. Geen succes? Kijk dan eens op Facebook of Marktplaats. Daarnaast heb je allerlei praktische platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Gastel zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door het invoeren van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt werken. De keuze is vaak wekelijks, tweewekelijks of iedere 4 weken. Bepaal nu het aantal uur per schoonmaakbeurt en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk schoonmakers

  In de volgende stap bekijk je huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt specifiek zoeken op kosten, speciale werkzaamheden en beoordelingsscore.

 4. Contact opnemen

  Selecteer meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Indien jouw aanmelding ingewilligd wordt heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de afgesproken datum. We raden aan om dan aanwezig te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan wat je precies verwacht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een bedreven schoonmaker is ingewikkeld. Door middel van het internet kun je terecht op gebruiksvriendelijke platforms die dit een stukje eenvoudiger maken. Hier treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Bekijk ook direct meer info over: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Snel, gebruiksvriendelijk en betaalbare helpers.
 • Homeworks: 96% van de klanten beveelt HomeWorks aan!
 • Werksters.nl: Snelle en goedkope manier voor het vinden van een lokale werkster.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Inclusief fonds bij schade door hulp.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Vind een hulp voor jouw huishoudelijke taken in Cranendonck.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Gastel

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Erkende schoonmaakbedrijven in Gastel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor een woning of bedrijfspand? In de onderstaande tabel check je adressen en contactgegevens van schoonmaakspecialisten in Gastel, je vind hier ook glazenwassers en overige schoonmaakservices. Daarnaast kan je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Sterksel, Nederweert-Eind, Soerendonk en Maarheeze.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

De werkzaamheden van een schoonmaakster

De werkster staat tot jouw dienst bij alle veel voorkomende werkzaamheden in de keuken, badkamer en rest van de woning. Hieronder vind je de meest voorkomende werkzaamheden die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Vloer stofzuigen en afstoffen.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Afnemen van keuken en badkamer.
 • Ramen zemen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • De slaapkamers netjes maken.
 • Kleding strijken.
 • Wasmachines aanzetten.
 • De garage opruimen.
 • Rondom het huis de boel netjes houden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een eigen poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,40 per uur.

Bedrijfsschoonmaak voor kantoren en instellingen

Een schoon kantoor heeft effect op de werksfeer en productiviteit en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Diverse bedrijven die in de buurt gevestigd zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Gastel. Typische werkzaamheden zijn het afnemen van de bureaus, vloeren stofzuigen en dweilen en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, het ventilatiesysteem laten reinigen of graffiti verwijdering zijn populaire klussen. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven kunnen contractueel diensten aanbieden waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De tarieven van kantoor schoonmaak variëren tussen de €23,50 en €34,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Interieurverzorger van winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, kantoren, horeca en hotels.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen plus minus €20,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor specialistische klussen zoals: gevelreiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een gewone schoonmaakhulp hanteert een vergoeding tussen de €13,40 tot €17,00 voor 1 uur. Daarbij worden misschien nog wel bemiddelingskosten in rekening gebracht. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Welke werkzaamheden voert een poetser uit?

Voordat de werkdag begint bespreek jij welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de praktijk zijn er een aantal taken die gedaan worden: dweilen, afstoffen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, keuken reinigen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals de meubels schoonmaken of de planten water geven.

Hoeveel uur heeft een huishoudelijke hulp nodig bij mij thuis?

Een groot deel van de huishoudens in Gastel huren ongeveer 2 – 3 uur per week een hulp in. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. stofzuigen, dweilen, afstoffen, keuken reinigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week ligt ook aan het type woning, hoe netjes je bent, en de ervaring van de poetser.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp ontvangt altijd het minimumloon met wettelijk vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Zie ook het document regeling dienstverlening aan huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Gastel?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Dat is met name handig plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Het volledige huis wordt helemaal ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven zijn variabel en liggen tussen de €375,00 tot €700,00.

Plaats een reactie