Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maarheeze

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Maarheeze? Steeds meer gezinnen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, ook de vervelende klusjes worden gedaan en je houdt tijd over voor de belangrijke zaken. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ijverige schoonmaker in Maarheeze! Op onze schoonmaakwebsite ontdek je veel tips en adviezen voor een geschikte huishoudelijke hulp. Verder bespreken we populaire websites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Ook delen we gegevens zoals naam en adres van lokale schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Je hoeft je niet meer te schamen voor je woning.
 • Al mogelijk vanaf €12,50 per werkuur.

schoonmaker-zoeken-maarheeze

Een schoonmaakster in Maarheeze zoeken

Maak je niet graag schoon en wil je meer focus op familie, vrienden en hobby’s? Een goede schoonmaakster in Maarheeze inhuren kan dan de oplossing zijn. De vraag is: waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag eens rond in je eigen netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Ten derde kan je gebruik maken van online marktplaatsen waar je werksters kunt zoeken. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Maarheeze inhuren

 1. Selecteer je adres

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door je postcode in te vullen. Het platform toont dan enkel werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Maak een keuze uit meerdere schoonmaakdagen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetser komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Selecteer nu hoe lang de hulp moet komen en kies de startdatum.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Filter op tarief, ervaring en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Selecteer 1 of meerdere schoonmakers die in potentie kunnen komen werken. Wanneer jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De poetshulp komt bij je thuis op datum en tijdstip zoals besproken. We raden aan om zelf ook zeker in huis te zijn en om verdere instructies te kunnen geven. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat jij belangrijk vindt. Je moet ook laten zien waar stofdoeken, de zeem, dweil, emmers en schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vinden van een geschikte schoonmaker is ingewikkeld. Goed nieuws: er zijn praktische online marktplaatsen die dit een stukje eenvoudiger maken. Online worden vraag en aanbod gebundeld. Je kan daar eenvoudig een account registreren en zoeken tussen de verschillende werksters. Dikwijls gaat ook de administratie via deze sites. Hieronder vind je een opsomming van de meest populaire sites. Klik eventueel direct door naar: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Actief in meer dan 50 grote steden in Nederland!
 • Homeworks: Een betrouwbaar en klantgericht vast team met vaste hulpen.
 • Werksters.nl: Snel, voordelig en gemakkelijk in contact komen met lokale hulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: 87% heeft binnen 3 dagen een schoonmaakster.
 • Hulpen.nl: Voor als je opzoek bent naar een flexibele of vaste kracht.
 • Hlprs: Kosten enkel €14,95 voor elke succesvolle match.
 • Hulpstudent.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Cranendonck.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maarheeze

Vind een betrouwbare schoonmaakster in jouw wijk!

Schoonmaakbedrijven in Maarheeze

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Maarheeze, met ook partijen als glazenwassers en verschillende andere schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Soerendonk, Gastel, Budel-Dorplein en Budel-Schoot.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De poetsvrouw is er voor alle schoonmaakklusjes in badkamer, toilet en de rest van jouw huis. In het volgende deel vind je de meest voorkomende taken die vaak uitgevoerd worden door een huishoudelijke hulp:

 • Stoffen en stofzuigen.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Het schoonmaken van de ramen.
 • Bank en stoelen stofvrij maken.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Wassen van kleding.
 • Reinigen van de radiatoren.
 • Gras maaien.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Een deskundige poetshulp uit de regio al in te huren vanaf €13,50 als uurtarief.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone werkplek (kantoor) draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Allerlei bedrijven die in de buurt gevestigd zijn bieden diensten aan voor kantoorschoonmaak in Maarheeze. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het legen van de vuilnisbakken en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals ramen en vensters bijhouden, gevelonderhoud en gevelreiniging, zonnepanelen stof & vuilvrij maken het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken behoren tot de mogelijkheden. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken bedragen tussen de €23,50 en €32,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorger van horeca en hotels, kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), winkels, scholen.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €31,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, tapijtreiniging, ventilatie reiniging, graffiti verwijderen.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een standaard schoonmaakhulp betaal je gemiddeld tussen de €12,70 tot zo’n €17,75 op uurbasis. Het kan zijn dat er nog bemiddelingskosten aan worden toegevoegd. Soms heb je ook nog maandelijkse kosten van een schoonmaak abonnement.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Je maakt altijd afspraken over welke dingen jij wil dat de schoonmaakster gaat aanpakken. In de regel zijn er standaard taken die afgewerkt worden: stofzuigen, keuken reinigen, ramen wassen, afstoffen, dweilen. Daarnaast kan de hulp extra klussen oppakken zoals de meubels schoonmaken of de planten doen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

De meeste gezinnen in Maarheeze hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dat biedt voldoende ruimte voor het uitvoeren van o.a. dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, ramen lappen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een werkster heeft recht op het minimumloon plus 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Voor meer informatie zie Regeling dienstverlening aan huis op de website van de Rijksoverheid. De witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In bepaalde cases betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Maarheeze?

Je kunt een schoonmaakhulp ook eenmalig inhuren. Dat is met name handig voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verhuizing. Jouw woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten voor deze klus liggen gemiddeld genomen tussen de €375,00 tot €550,00.

Plaats een reactie