Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Soerendonk

Wil je een schoonmaakhulp in Soerendonk? Flink wat Nederlanders hebben behoefte aan extra hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, de vervelende klussen blijven niet liggen, en er blijft voor jou veel meer vrije tijd over. Wij geven advies bij het zoeken naar een enthousiaste schoonmaker in Soerendonk! Op onze schoonmaakwebsite lees je praktische tips en instructies voor een betrouwbare huishoudelijke hulp. Bovendien vergelijken wij diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook gegevens zoals naam en adres van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Elke dag thuiskomen in een opgeruimd huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al voor €13,30 p/uur.

schoonmaker-zoeken-soerendonk

Een schoonmaakster in Soerendonk zoeken

Heb je een druk leven en creëer je graag wat extra tijd voor de dingen die er echt toe doen? Een vakkundige schoonmaakster in Soerendonk inhuren is dan een uitstekend idee. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Om te beginnen: vraag na in jouw eigen netwerk. In sommige situaties zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Afsluitend kan je gebruik maken van speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje vind je een handig stappenplan.

Huishoudelijke hulp in Soerendonk opzoeken

 1. Geef contactgegevens in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door te beginnen met het invoeren van je locatie. Je ziet dan alleen werksters met een beperkte reisafstand tot je huis.

 2. Waar en wanneer

  Geef door wanneer en hoelaat je wil dat de hulp aan de slag gaat. De keuze is vaak iedere 4, 2 of 1 week (soms kan je ook eenmalig kiezen). Kies vervolgens het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Vergelijk nu direct de actieve huishoudelijke helpers. Maak gebruik van de filters zoals prijs, bijzondere werkzaamheden zoals strijken of glazen wassen en beoordelingen.

 4. Offerteverzoek

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. Als jouw aanmelding positief wordt ontvangen heb je een match.

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op de vooraf gekozen datum & tijd Het is verstandig om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Tip: loop samen een rondje door de woning en vertel wat voor jouw de focus ruimtes zijn. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als allesreiniger en schoonmaakazijn te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

De zoektocht naar een professionele schoonmaker kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er praktische portalen die daarbij helpen. Online kunnen aanbieders en aanvragers elkaar vinden. Zonder heel veel moeite kun je daar een eigen zoekprofiel maken en zoeken naar een hulp in de buurt. Meestal gaat de betaling ook rechtstreeks via het platform. Hieronder zetten we ze je voor je op een rijtje. Tip: bekijk ook eens de pagina over Bedrijfsschoonmaak.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Meestal al binnen 3 dagen een hulp gevonden.
 • Hulpen.nl: Niet alles voor binnenshuis maar ook voor buitenshuis.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Hulp.nl: Matching op basis van jouw persoonlijke wensen in Cranendonck.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Soerendonk

Vind een enthousiaste schoonmaakster in de buurt!

Regionale schoonmaakbedrijven in Soerendonk

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor binnen- en buitenshuis? In de bijgaande tabel check je adressen van schoonmaakspecialisten in Soerendonk, inclusief glazenwassers en diverse relevante schoonmaakservices. Tevens kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Gastel, Sterksel, Maarheeze en Budel-Dorplein.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat doet een schoonmaakster?

De hulp huur je in voor de meest gangbare schoonmaakklusjes binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bieden wij een opsomming met werkzaamheden die tot de werkzaamheden van een huishoudelijke hulp behoren:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • Een hygiënische badkamer en keuken.
 • Ramen streeploos schoonmaken.
 • Deuren en deurklinken afvegen.
 • Beddengoed wassen.
 • Strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (regionaal) al vanaf €12,90 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan gelukkige werknemers en draagt bij aan een algehele professionele uitstraling. Meerdere schoonmakers die in de buurt gevestigd zijn staan tot jouw beschikking voor kantoorschoonmaak in Soerendonk. Ze voeren werkzaamheden uit zoals het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, stofzuigen en dweilen en de toiletruimtes reinigen. Ook intensievere activiteiten zoals vensterbanken en ramen wassen, muren, wanden en gevelreiniging, zonnepanelen schoonmaken, reiniging van ventilatie of graffiti verwijdering zijn vaak mogelijk. De meeste zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde onkosten voor kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €35,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoon houden van kantoren, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Ook handig voor Vereniging van Eigenaars (VvE) voor algemene ruimtes in de Provincie Noord-Brabant.
 • Tarief: tussen gemiddeld €23,00 en €30,50 per uur.
 • Ook voor meer incidentele klussen zoals: ventilatie reiniging, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Hoeveel rekent een schoonmaker per uur?

Een standaard schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €12,90 tot €15,50 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. Je moet wel zelf de schoonmaakmiddelen in huis hebben.

Wat zijn de taken van een poetser?

Voordat de werkdag begint bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard klusjes die uitgevoerd worden: keuken reinigen, ramen wassen, stofzuigen, dweilen, toiletten schoonmaken. Daarbij kan je afspraken maken over strijken of rondom de woning vegen.

Voor hoeveel uur huur ik de huishoudelijke hulp in?

Een groot deel van de huishoudens in Soerendonk kiezen voor zo’n 3 uur aan poetshulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, stofzuigen, het toilet schoonmaken, dweilen, afstoffen. Het exacte aantal uur per week wordt mede bepaald door het aantal m2, samenstelling van jullie gezin en overige specifieke wensen.

Hoe gaat de betaling?

Een huishoudelijke hulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij de vakantiegeld toelage van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Zie ook de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In aparte gevallen betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Soerendonk?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Perfect als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij een verbouwing/renovatie. Je complete woning wordt van beneden tot boven gereinigd zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten bedragen tussen de €275,00 tot €625,00.

Plaats een reactie