Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Budel-Dorplein

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Budel-Dorplein? Veel jonge gezinnen en ouderen kiezen voor extra hulp in huis. Altijd een super schone woning, de vervelende klussen blijven niet liggen, en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Op deze website vind je veel tips bij het vinden van een vakkundige schoonmaker in Budel-Dorplein! Op deze pagina lees je duidelijke tips en adviezen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Daarbij delen we populaire websites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Als laatste vind je ook contactdetails van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

5 voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al mogelijk vanaf €12,90 per uur.

schoonmaker-zoeken-budel-dorplein

Een schoonmaakster in Budel-Dorplein vinden

Heb je het erg druk en wil je tijd investeren in familie en vrienden? Een geschikte schoonmaakster in Budel-Dorplein inhuren is dan zeker het overwegen waard. Maar hoe vind ik een hulp voor thuis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er mensen te vinden die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Je kunt ook een oproepje doen op Facebook of Marktplaats. Daarnaast ontstaan er meer en meer praktische platforms waar je werksters kunt zoeken. In het gedeelte hieronder nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Budel-Dorplein inhuren

 1. Selecteer je adres

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je postcode in te vullen. Er worden dan meerdere werksters getoont die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de werkster komt werken. Vaak is dit elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en kies een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Bekijk en vergelijk de gevonden huishoudelijke helpers. Sorteer op tarief, ervaring, werkzaamheden en recensies.

 4. Contact opnemen

  Kies verschillende schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw uitnodiging gehonoreerd wordt heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. De eerste poetsbeurt

  De poetshulp komt voor de eerste keer werken op het gekozen moment. Ons advies is om dan thuis te zijn en om goed uit te leggen hoe en wat er verwacht wordt. Geef een complete rondleiding door de woning en communiceer welke dingen wat extra tijd mag kosten. Je moet ook laten zien waar alle schoonmaakmiddelen en benodigdheden te vinden zijn.

Vraag- en aanbodsites schoonmaakhulp

Het vergelijken van goede schoonmaker kan soms lastig zijn. Er bestaan gebruiksvriendelijke vraag- en aanbodsites die daarbij helpen. Op deze sites treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en in contact komen met helpers in de regio. Vaak gaat de betaling via het platform. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Tip: bekijk ook eens de pagina over Werksters.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Groot aanbod helpers, transparant beoordelingssysteem.
 • Homeworks: Persoonlijke zorg en 100% maatwerk.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Niet alleen schoonmaak, ook bijles, computerhulp en oppas.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snelste manier om een lokale hulp te contacteren in Cranendonck.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Budel-Dorplein

Vind een enthousiaste schoonmaakster in jouw wijk!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Budel-Dorplein

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf? In het onderstaande overzicht tonen wij gegevens van schoonmaakspecialisten in Budel-Dorplein, met daarbij ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Eveneens kun je ook doorklikken naar interieurverzorgers in Maarheeze, Soerendonk, Budel-Schoot en Budel.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De hulp ondersteunt jou bij de meest voorkomende huishoudelijke klussen in jouw huishouden. Hieronder tref je een opsomming met huishoudelijke taken die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Alles afnemen met een stofdoek en stofzuigen.
 • Het dweilen van de vloer.
 • Sanitair reinigen (keuken en badkamer).
 • Ramen lappen.
 • Schoonmaken van de gootsteen.
 • Slaapkamer opruimen.
 • Het strijken van de kleding.
 • Wasmachines aanzetten.
 • de ventilatieroosters schoonmaken.
 • Planten binnen- en buiten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een eigen poetshulp in de buurt al mogelijk vanaf €12,70 p/uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schoon kantoor bevordert het werkplezier en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Een groot aantal organisaties in de gemeente kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Budel-Dorplein. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, de vloeren reinigen, meubels afstoffen en het sanitair schoonmaken. Ook de meer heavy zaken zoals de ramen schoonmaken, gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract zodat bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De kosten van kantoor schoonmaken variëren tussen de €25,00 en €34,00 per uur.

 • Het inzetten van een reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor kantoren, winkels, horeca en hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen.
 • Vaste schoonmaak voor uw VvE of appartementencomplex in de Provincie Noord-Brabant.
 • Kosten: tussen +/- €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, gevelreiniging, ventilatie reiniging, vloeronderhoud.

FAQ: veelgestelde vragen over poetshulp aan huis

Hoeveel betaal ik een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp factureert tussen de €13,20 tot €16,75 (uurtarief). De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Wat zijn de werkzaamheden van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. Vaak zijn er standaard schoonmaakwerkzaamheden die uitgevoerd worden: ramen wassen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, stofzuigen. Indien gewenst kun je ook extra dingen aanvragen zoals opruimen of de was doen.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Veel gezinnen en families in Budel-Dorplein kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dat is voldoende voor het uitvoeren van o.a. ramen lappen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Wat de ideale hoeveelheid uren is wordt mede bepaald door het aantal ruimtes, samenstelling van jullie gezin en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser heeft recht op het minimumloon plus het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook bij ziekte of vakantie dien je door te betalen. Bekijk ook de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. Soms doe je de betaling direct via bijv. Helpling.

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van eenmalige schoonmaak in Budel-Dorplein?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Een uitkomst voor de grote voorjaarsschoonmaak, of wanneer je je huis wilt verkopen. Het volledige huis wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De kosten van zo’n speciale reinigingsbeurt zijn per woning verschillend maar liggen tussen de €225,00 tot €700,00.

Plaats een reactie