Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Budel

Zoek je een betrouwbare schoonmaakhulp in Budel? Steeds meer mensen ontdekken het voordeel van een hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en je houdt enkele uurtjes vrije tijd over. Op deze website vind je veel tips bij het zoeken naar een professionele schoonmaker in Budel! Op ons portaal tref je praktische tips en aanbevelingen voor het zoeken naar een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier een overzicht met populaire websites waar je snel een eenvoudig een schoonmaakster kan vinden. Daarbij delen wij ook adresgegevens van kleinschalige schoonmaakbedrijven.

Pluspunten van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • Ook de rotklusjes worden voor je uit handen genomen.
 • Zowel voor de binnenkant als buitenkant van je woning.
 • Al mogelijk vanaf €13,10 per uur.

schoonmaker-zoeken-budel

Een schoonmaakster in Budel zoeken

Maak je niet graag schoon en creëer je graag wat extra tijd voor familie en vrienden? Een ervaren schoonmaakster in Budel inhuren is dan zeker het overwegen waard. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Over het algemeen zijn er wel mensen die een aantal huishoudens per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Facebook of Marktplaats. Daarnaast zijn er diverse speciale platforms waar je lokale werksters kunt benaderen. In het bijgaande stukje lopen we dit stap-voor-stap door.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Budel vinden

 1. Selecteer je adres

  Doorzoek huishoudelijke hulpen in de regio door het invoeren van jouw postcode. Je krijgt dan alleen werksters te zien in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Selecteer de frequentie hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Meestal is het elke week of om de twee weken (soms 1x per maand). Kies hierna het aantal uur per schoonmaakbeurt en selecteer een datum voor de eerste keer.

 3. Vergelijk helpers

  Vergelijk nu direct de diverse huishoudelijke helpers. Er zijn filters zoals kosten, extra taken zoals een strijkservice en gemiddelde beoordeling.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een bericht sturen naar een aantal schoonmakers die matchen met jouw zoekopdracht. In het geval jouw aanvraag wederzijds passend is heb jij een helper gevonden!

 5. De eerste afspraak

  De poetsvrouw zal bij je thuis komen op datum en tijdstip zoals besproken. Het is handig om dan thuis te zijn en door te spreken wat er verwacht wordt. Leid hem/haar even rond door de woning en communiceer wat jouw wensen en prioriteiten zijn. Laat ook zien waar de dweil, stofzuiger, emmer, sop en andere spullen zijn opgeslagen.

Zoekmachines voor schoonmaakhulpen

Het zoeken van een geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Je kunt een beroep doen op diverse applicaties die je hierbij helpen. Op deze sites kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht plaatsen en zoeken tussen de verschillende werksters. Soms gaat de betaling via het platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Helpling schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Verzekerde hulp, gegarandeerde tevredenheid.
 • Werksters.nl: Snel in contact komen met een plaatselijke interieurverzorger.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Hulp in huis voor verschillende doeleinden.
 • Hlprs: Gescreende helpers, Geen risico, altijd opzegbaar.
 • Care.com: Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt in Cranendonck.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Budel

Vind een ervaren schoonmaakster in jouw wijk!

Toonaangevende schoonmaakbedrijven in Budel

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In de onderstaande tabel bekijk je adressen van schoonmaakspecialisten in Budel, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarbij kan jij ook een overzicht vinden van interieurverzorgers in Budel-Schoot, Budel-Dorplein, Wessem en Thorn.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

De werkster is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. In het overzicht hieronder verstrekken we een overzicht met huishoudelijke taken die een huishoudelijke hulp vaak oppakt:

 • Stofzuigen en een doekje over alle oppervlaktes.
 • Vloer behandeling (dweilen).
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed opmaken.
 • Opvouwen van de kleren.
 • Opvouwen van de was.
 • De vaatwasser schoonmaken.
 • Buitenboel aanvegen.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een vakkundige poetshulp uit de regio al mogelijk vanaf €12,70 per 60 minuten.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een netjes bijgehouden kantoor draagt bij aan fijne en veilige werkplekken en geeft een professionele uitstraling richting klanten. Een groot aantal aanbieders in deze omgeving kunnen helpen met kantoorschoonmaak in Budel. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus schoonmaken, vloeren stofzuigen en dweilen en het sanitair schoonmaken. Ook grote klussen zoals ramen lappen, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), de zonnepanelen laten reinigen het laten reinigen van de ventilatie of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken op basis van een contract waardoor bijvoorbeeld dagelijks of wekelijks een schoonmaker naar jouw kantoor komt. De doorsnee kosten van kantoor schoonmaken zijn geïndiceerd tussen de €22,50 en €34,00 per uur.

 • Het kiezen voor een professioneel reinigingsbedrijf is efficiënter dan dat je een eigen facilitaire dienst gaat opzetten.
 • Interieurverzorger van kantoren, zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE) in de Provincie Noord-Brabant.
 • Prijzen: tussen ongeveer €23,50 en €34,50 per uur.
 • Ook ingewikkelde klussen zijn mogelijk: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging, het reinigen van het trappenhuis.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Hoe duur is een schoonmaker?

Een ervaren schoonmaakhulp kost tussen de €12,60 tot wel €15,75 voor 1 uur. Boek je via een platform? Dan zijn er soms bemiddelingskosten. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat zijn de taken van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij het takenpakket van de schoonmaakster. Meestal zijn er standaard taken die gedaan worden: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, afstoffen, ramen wassen. Daarnaast kan de huishoudelijke hulp nog andere dingen doen zoals strijken of de planten water geven.

Hoeveel uur heb ik een huishoudelijke hulp nodig?

Drukke huishoudens in Budel kiezen voor 2 tot 3 uur per week hulp in huis. Dit is genoeg tijd voor de wekelijks terugkerende taken als keuken reinigen, dweilen, afstoffen, stofzuigen, het toilet schoonmaken. Het exacte aantal uur per week wordt berekend a.d.h.v. het aantal vierkante meters, hoe netjes je bent, en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en het wettelijke vakantiegeld van 8%. Ook heeft de hulp recht op maximaal 6 weken doorbetaling bij ziekte en vakantiedagen. Vraag ook naar de voorwaarden van Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster geeft zelf de inkomsten op bij de belasting. In bepaalde cases wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Budel?

Ook voor een eenmalige klus kan je een hulp inhuren. Ideaal als jij aan de slag gaat met de voorjaarsschoonmaak of als je je woning te koop zet. De volledige woning wordt gepoetst, gesopt en gereinigd zodat jouw huis er weer stralend fris uitziet. De eenmalige kosten zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €300,00 tot €525,00.

Plaats een reactie