Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Thorn

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Thorn? Meer en meer huishoudens maken gebruik van een hulp in huis. Je komt thuis in een schoon en net huis, geen rotklusjes meer en veel meer vrije tijd. Wij ondersteunen jou bij het zoeken naar een bedreven schoonmaker in Thorn! Op ons portaal ontdek je diverse tips en aandachtspunten voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens vergelijken wij bekende platforms waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Je bekijkt hier ook namen en adressen van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

Een schoonmaker in huis: de 5 grootste voordelen

 • Heerlijk thuiskomen in een schoon huis.
 • Je houdt meer tijd over voor vrienden en familie.
 • Je hoeft zelf de nare klusjes niet meer te doen.
 • Je kunt met een gerust hart mensen uitnodigen.
 • Al mogelijk vanaf €12,80 p/uur.

schoonmaker-zoeken-thorn

Een schoonmaakster in Thorn gezocht

Houd je niet van schoonmaken en wil je graag meer tijd voor familie en vrienden? Een betrouwbare schoonmaakster in Thorn inhuren is dan zeker het overwegen waard. Hoe vind ik nu precies een hulp in huis? Wat vaak goed werkt: vraag eens rond in je eigen netwerk. In veel gevallen zijn er studenten of vrouwen die bij je thuis zouden kunnen schoonmaken. Geen reactie? Probeer dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zien wij steeds meer speciale platforms waar je een werkster kunt vinden. In het bijgaande stappenplan laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Persoonlijke huishoudelijke hulp in Thorn vergelijken

 1. Adres invoeren

  Check alle huishoudelijke hulpen door middel van de postcodecheck. Je ziet dan diverse werksters in jouw eigen regio.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies de frequentie, de dag en het tijdstip dat je wil dat de poetsvrouw komt werken. Bijvoorbeeld elke week, 2 weken of 4 weken. Vervolgens kies je het aantal uur dat je de hulp wilt inhuren en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Vergelijk werksters

  Check en analyseer huishoudelijke helpers die graag aan de slag gaan. Er zijn filters zoals prijs p/uur, takenpakket en beoordelingen.

 4. Contact opnemen

  Je kunt een contactverzoek versturen naar een aantal schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Op het moment dat de opdracht passend is voor de werknemer heb je jouw werkster gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De hulp zal de eerste keer komen werken op de afgesproken datum. Ons advies is om dan thuis te zijn en af te spreken welke taken er allemaal gedaan worden. Geef een complete rondleiding door de woning en aarzel niet om te vertellen welke dingen wat extra tijd mag kosten. Laat ook zien waar jouw doekjes, stofzuiger en andere schoonmaakspullen zijn opgeslagen.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van vakkundige schoonmaker is niet heel eenvoudig. Goed nieuws: er zijn diverse websites die hiervoor specifiek service verlenen. Op deze portalen worden vraag en aanbod gebundeld. Je kunt binnen een paar minuten een zoekopdracht doorgeven en een selectie bekijken van diverse poetshulpen. Dikwijls regelt het platform ook de betaling. We sommen de populaire sites voor je op. Mogelijk vind je dit ook interessant: Voor bedrijven.

 • Helpling: Helpling heeft een verzekering voor materiële schade.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Meer dan 13 duizend beschikbare poetshulpen.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Met een gerust hart uitbesteden door de prima verzekering.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Al meer dan 20.000 huishoudens geholpen.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Snel in contact komen met helpers in de buurt van Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Thorn

Vind een bedreven schoonmaakster in jouw wijk!

Zoek schoonmaakbedrijven in Thorn

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? In het onderstaande overzicht check je gegevens van schoonmaakspecialisten in Thorn, je vind hier ook glazenwassers en meer schoonmaakservices. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Wessem, Budel, Neeritter en Ittervoort.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Takenpakket schoonmaakster

Een schoonmaakster huur je in voor de meest gangbare werkzaamheden binnen- en buitenshuis. In het overzicht hieronder bekijk je een opsomming met klussen die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Vloer dweilen en streeploos schoonmaken.
 • Schoonmaken en ontsmetten van badkamer en keuken.
 • Schone ramen.
 • Het aanrecht afvegen.
 • Het schoonmaken van de slaapkamers.
 • De was strijken.
 • Kleding wassen en uithangen.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Planten water geven.

Huishoudelijke hulp aanvragen

Een goede poetshulp (plaatselijk) al voor €12,80 p/uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een representatief schoon kantoor stimuleert productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse aanbieders in de omgeving zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Thorn. Ze dragen verantwoording voor het stofvrij maken van bureaus en vensterbanken, het leegmaken van prullenbakken en toiletten schoonmaken. Ook grote taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), het schoonhouden van zonnepanelen onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging behoren tot de opties. Een groot deel van de zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waarbij er op een vaste basis schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd. De doorsnee tarieven van kantoor schoonmaak schommelen tussen de €20,00 en €31,50 per uur.

 • Het inschakelen van een erkend reinigingsbedrijf is doorgaans betaalbaarder dan om eigen personeel dit te laten doen.
 • Schoon houden van zorginstellingen en ziekenhuizen, scholen, kantoren, winkels, productiebedrijven (Industriële reiniging).
 • Ook voor het schoonhouden van elk VvE complex in de Provincie Limburg.
 • Prijs: tussen +/- €23,00 en €31,00 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: vloeronderhoud, graffiti verwijderen, gevelreiniging, het reinigen van het trappenhuis, zonnepanelen reiniging, ventilatie reiniging.

FAQ met veelgestelde vragen over poetshulp

Wat is de onkostenvergoeding van een schoonmaker?

Een normale schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot +/- €18,25 op uurbasis. Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. De schoonmaakmiddelen regel je zelf.

Wat kan je verwachten van een poetser?

Aan het begin van de dag bespreek jij de werkzaamheden van de schoonmaakster. In de praktijk zijn er een aantal werkzaamheden die afgewerkt worden: ramen wassen, dweilen, keuken reinigen, stofzuigen, toiletten schoonmaken. Verder kan je afspraken maken over houten vloer in de was zetten of het wassen van kleding.

Hoeveel tijd heeft de huishoudelijke hulp nodig?

Jonge gezinnen in Thorn hebben zo’n 3 uur aan hulp per week nodig. Dit is genoeg tijd voor het uitvoeren van o.a. afstoffen, dweilen, ramen lappen, het toilet schoonmaken, stofzuigen. Hoeveel je precies nodig hebt qua uren ligt ook aan het aantal ruimtes, de gezinssamenstelling en overige specifieke wensen.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetser ontvangt altijd het minimumloon met 8% vakantiegeld. Zij hebben altijd recht op doorbetaling bij vakantie en ziekte. Voor alle voorwaarden zie de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster zal zelf haar inkomsten opgeven bij de belasting. In aparte gevallen wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Ik wil graag iemand inhuren voor eenmalige schoonmaak in Thorn?

Het eenmalig inhuren van een schoonmaakhulp is mogelijk. Perfect als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of als je je woning te koop zet. De hele woning wordt helemaal ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De eenmalige kosten zijn variabel en liggen tussen de €300,00 tot €600,00.

Plaats een reactie