Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Maasgouw

Wil je gebruik maken van een schoonmaakhulp in Maasgouw? Meer en meer mensen kiezen voor extra hulp in huis. Thuiskomen in een schone en frisse woning, ook de lastige huishoudelijke taken hoef je niet zelf te doen, en veel meer vrije tijd. Wij helpen je graag op weg bij het zoeken naar een ervaren schoonmaker in Maasgouw! Op deze website tref je duidelijke tips en adviezen over het inhuren van een huishoudelijke hulp. Tevens behandelen we een aantal sites waar je lokale schoonmaaksters kunt vinden. Ook hebben we een overzicht met adressen van actieve schoonmaakbedrijven.

Waarom een schoonmaker in huis?

 • Altijd het gevoel van een frisse en schone woning.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • De professional zorgt dat alles ook écht schoon is.
 • Senioren zijn langer zelfstandig met een paar uur hulp in huis.
 • Al voor €12,60 per gewerkt uur.

schoonmaker-zoeken-maasgouw

Een schoonmaakster in Maasgouw vinden

Maak je niet graag schoon en wil je tijd investeren in de belangrijke dingen in het leven? Een professionele schoonmaakster in Maasgouw inhuren kan dan de ideale uitkomst zijn. Echter, hoe kom ik aan een hulp in huis? Onze tips: kijk eerst eens in je eigen netwerk rond. Vaak zijn er dames die een aantal uur per week schoonmaken. Is dat voor jou niet het geval? Doorzoek dan eens Markplaats (veel advertenties) of Facebook. Daarnaast zijn er diverse praktische platforms waar je een werkster kunt vinden. In het volgende gedeelte laten we in 5 stappen zien hoe je dat doet.

Een huishoudelijke hulp in Maasgouw vergelijken

 1. Vul je postcode in

  Vind huishoudelijke hulpen bij jou in de buurt door je adresgegevens in te voeren. Er worden dan meerdere werksters getoont die op kleine afstand van je woning.

 2. Bepaal aantal werkdagen

  Kies hoe vaak je wilt dat de huishoudelijke hulp komt schoonmaken. Je kunt meestal kiezen uit 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Bepaal nu hoe lang de hulp moet komen en een datum voor de eerste afspraak.

 3. Vergelijk schoonmaaksters

  Hierna bekijk je direct huishoudelijke helpers die je kunt kiezen. Je kunt filteren op uurtarief, werkzaamheden en beoordelingen.

 4. Leg het eerste contact

  Kies meerdere schoonmakers die voldoen aan je gestelde criteria. Zodra jouw aanmelding gehonoreerd wordt heb je jouw helper gevonden!

 5. De eerste schoonmaakbeurt

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op de afgesproken datum. Het is handig om dan ook thuis te zijn en samen de werkzaamheden door te nemen. Leid hem/haar even rond door de woning en wijs meteen aan wat voor jou van belang is. De werkster zal ook behoefte hebben aan info over waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Websites voor het vinden van een schoonmaakhulp

Het zoeken van een ijverige schoonmaker is ingewikkeld. Er bestaan handige websites die daarbij helpen. Hier wordt jouw vraag gematcht met het actuele aanbod. Je kan daar eenvoudig een zoekopdracht doorgeven en in contact komen met helpers in de regio. Vaak betaal je jouw hulp ook via het gekozen platform. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Andere relevante onderwerpen: Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Betrouwbare hulp voor in huis en in de tuin.
 • Werksters.nl: Abonnement van €15,00 per maand, geen bemiddelingskosten.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Razendsnelle service met een enorm aanbod schoonmaaksters door heel NL.
 • Hulpen.nl: Vind snel een hulp voor jouw hulpvraag.
 • Hlprs: Vind snel een gescreende hulp bij jou in de buurt.
 • Nationalehulpgids.nl: Voor al jouw huishoudelijke hulp in Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Maasgouw

Vind een ijverige schoonmaakster in jouw regio!

Schoonmaakbedrijven in Maasgouw

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor horeca, hotels of kantoor? In de onderstaande tabel ontdek je adressen van schoonmaakspecialisten in Maasgouw, met daarbij ook glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Als alternatief bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Roerdalen, Leudal, Roermond en Nederweert.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat kan ik verwachten van een schoonmaakster?

Een schoonmaker is er voor alle schoonmaakklusjes in jouw huishouden. Bijgaand bekijk je de meest gangbare schoonmaakwerkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Dweilen, afstoppen en drogen.
 • De badkamer en keuken en beurt geven.
 • Ramen zemen.
 • Deuren en deurposten afnemen.
 • Nachtkastjes en bed afstoffen.
 • De was strijken.
 • De was wegwerken.
 • Vriezer ontdooien en schoonmaken.
 • Hand en spandiensten in de tuin.

Huishoudelijke hulp inhuren

Een goede poetshulp (plaatselijk) al in te huren vanaf €13,00 per uur.

Zakelijke (kantoor)-schoonmaak (bedrijfspanden)

Een schone werkplek (kantoor) heeft effect op de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Verscheidene organisaties in de regio kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Maasgouw. Voorbeeld werkzaamheden zijn bureaus schoonmaken, het legen van de vuilnisbakken en het reinigen van het sanitair. Ook intensieve taken zoals vensterbanken en ramen wassen, gevelonderhoud en gevelreiniging, het schoonmaken van zonnepanelen, onderhoud en schoonmaken van ventilatie of dakreiniging zijn vaak mogelijk. Steeds meer zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde kosten van kantoor schoonmaken vinden we terug tussen de €24,50 en €32,00 per uur.

 • Het laten komen van een reinigingsbedrijf is kostentechnisch interessanter wanneer je dit in eigen beheer gaat doen.
 • Schoonmaakwerkzaamheden voor productiebedrijven (Industriële reiniging), horeca en hotels, kantoren, scholen, winkels.
 • Het uitbesteden van de VvE schoonmaak in de Provincie Limburg.
 • Prijzen: tussen om en nabij de €20,50 en €33,00 per uur.
 • Ook voor intensieve reinigingswerkzaamheden: graffiti verwijderen, vloeronderhoud, tapijtreiniging, zonnepanelen reiniging, het reinigen van het trappenhuis, gevelreiniging.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent gemiddeld gezien tussen de €13,50 tot zo’n €16,25 voor 1 uur werken. Soms betaal je ook bemiddelingskosten. De kosten van schoonmaakmiddelen zijn voor eigen rekening.

Wat kan jij de poetser allemaal laten doen?

Vooraf bespreek je wat je precies verwacht van de schoonmaakster. In de basis zijn er normale schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, toiletten schoonmaken, ramen wassen. Daarbij kan jij ook nog wat extra klussen doorgeven zoals strijken of de vuilnisemmers legen.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Drukke huishoudens in Maasgouw hebben 3 uur per week een hulp nodig. Dit is in de praktijk genoeg voor de meest voorkomende taken als stofzuigen, dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen. Het daadwerkelijke aantal benodigde uren wordt berekend a.d.h.v. het aantal ruimtes, het aantal bewoners en overige specifieke wensen.

Hoe kan ik betalen?

Een poetshulp heeft recht om het minimumloon te ontvangen met daarbij wettelijk vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Zie ook Regeling Dienstverlening aan Huis. De witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. In sommige gevallen loopt de betaling via een bemiddelingsplatform zoals Helpling.

Wat zijn de opties voor een eenmalige schoonmaak in Maasgouw?

Je kan ook kiezen voor incidentele schoonmaakklussen. Dat biedt een oplossing voor plannen hebt voor de grote voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt dan grondig gereinigd en ontsmet zodat het aanvoelt als nieuw. De kosten hiervan zijn natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar komen uit tussen de €275,00 tot €600,00.Bekijk plaatsen in de gemeente:

Plaats een reactie