Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Stevensweert

Wil je een schoonmaakhulp in Stevensweert? Flink wat Nederlanders nemen zo’n hulp in huis. Heerlijk thuiskomen in een schoon huis, geen rotklusjes meer en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij bieden tips en tricks het vinden van een bedreven schoonmaker in Stevensweert! Op deze pagina delen wij veel tips en aanbevelingen voor een goede huishoudelijke hulp . Bovendien bieden we een aantal sites waar je gemakkelijk actieve schoonmaaksters in de regio kunt vinden. Je treft op deze pagina ook contactgegevens van plaatselijke schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Na een werkdag thuiskomen in een net en schoon huis.
 • Houd tijd over voor hobby’s, vrienden en familie.
 • Geen half werk, maar echt goede schoonmaak in huis.
 • Voor ouderen: langer zelfstandig thuiswonen.
 • Al beschikbaar vanaf €12,90 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-stevensweert

Een schoonmaakster in Stevensweert gezocht

Heb je een druk bestaan en wil je tijd investeren in familie, vrienden en hobby’s? Een betrouwbare schoonmaakster in Stevensweert inhuren moet je dan absoluut overwegen. Maar hoe kom ik contact met een hulp voor thuis? Ons advies: gooi eens een balletje op in je eigen kring. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op sites zoals FB, Marktplaats of andere sociale media. Afsluitend zien wij steeds meer speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stukje nemen we je stap-voor-stap mee.

Een huishoudelijke hulp in Stevensweert zoeken

 1. Geef adresgegevens in

  Check alle huishoudelijke hulpen door het invullen van jouw postcode. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden in jouw eigen regio.

 2. Aantal schoonmaakdagen kiezen

  Kies hoe vaak je wilt dat de hulp aan huis komt. Je kunt meestal kiezen uit elke week, 2 weken of 4 weken. Selecteer nu het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en plan direct de eerste afspraak in.

 3. Schoonmaaksters vergelijken

  Je ziet nu meteen de beschikbare huishoudelijke helpers. Je kunt filteren op prijs per uur, extra taken zoals een strijkservice en reviews.

 4. Aanvraag indienen

  Je kunt een aanvraag doen bij diverse schoonmakers die passen bij jouw wensen. Als jouw inschrijving beantwoord wordt heb je jouw poetsvrouw gevonden!

 5. Proefschoonmaak

  De poetshulp zal bij je thuis komen op een dag/tijd dat voor beide passend is. Het is handig om dan aanwezig te zijn en af te stemmen wat er moet gebeuren. Leid hem/haar even rond door de woning en benoem wat jij belangrijk vindt. Deel ook waar zaken als schoonmaakmiddelen, allesreiniger en andere spullen klaarliggen.

Schoonmaakhulp platforms

Het zoeken van een ijverige schoonmaker kan complex zijn. Je kunt natuurlijk gebruik maken van handige portalen die je hierbij helpen. Op deze portalen treffen schoonmakers en mensen die een werkster zoeken elkaar. Je kunt snel en soms gratis een zoekopdracht plaatsen en meerdere poetsvrouwen met elkaar vergelijken. Dikwijls wordt ook de gehele betaling & administratie uit handen genomen. Hieronder kan je ze in het kort vergelijken. Mogelijk vind je dit ook interessant: Ikzoekeenschoonmaakster.nl schoonmaakservice.

 • Helpling: Transparante markplaats met honderden schoonmakers.
 • Homeworks: Een vaste medewerker voor contact en support.
 • Werksters.nl: Groots aanbod met vraag en aanbod van schoonmakers.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Groot aanbod met ruim 250.000 aangesloten hulpen.
 • Hulpen.nl: Gemakkelijk filteren op werkzaamheden en beschikbaarheid.
 • Hlprs: Veilig betalen en een goede verzekering voor de service.
 • Care.com: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Maasgouw.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Stevensweert

Vind een ervaren schoonmaakster in de buurt!

Bekijk schoonmaakbedrijven in Stevensweert

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke klus? In de onderstaande tabel vind je de adresgegevens van schoonmaakspecialisten in Stevensweert, met ook partijen als glazenwassers en meer schoonmaakservices en dienstverleners. Daarnaast bieden we een overzicht met interieurverzorgers in Ohé en Laak, Sint Joost, Maria Hoop en Koningsbosch.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Wat maakt een schoonmaakster schoon?

De hulp komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in jouw huishouden. In het volgende deel bieden wij de meest gangbare werkzaamheden die vaak tot het takenpakket van de huishoudelijke hulp horen:

 • Afstoffen en stofzuigen van de vloer.
 • Dweilen & vloerwisser toepassen.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Ramen lappen.
 • De kattenbak schoonmaken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Al het strijkwerk doen.
 • Wassen van kleding.
 • De ventilatie reinigen.
 • De oprit en tuin aanvegen.

Huishoudelijke hulp voor iedereen

Vind een poetshulp (plaatselijk) nu al vanaf €13,50 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoor en bedrijfspanden

Een schone kantoorruimte stimuleert de productiviteit en is tegelijkertijd een uitstekend visitekaartje. Diverse organisaties die in dit gebied werkzaam zijn kan je inhuren voor kantoorschoonmaak in Stevensweert. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals bureaus en tafels afnemen, de kantine/pantry schoonmaken en de toiletruimtes reinigen. Ook intensieve taken zoals de ramen schoonmaken, de buitenboel reinigen (gevelreiniging), het schoonmaken van zonnepanelen, ventilatiereiniging of de dakgoten schoonmaken kunnen worden meegenomen. Veel zakelijke schoonmaakbedrijven werken met een contract wat inhoudt dat er vaste werknemers op afgesproken momenten langs zullen komen. De gemiddelde vergoedingen voor kantoor schoonmaak vinden we terug tussen de €23,50 en €33,50 per uur.

 • Een reinigingsbedrijf inhuren is efficiënter dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Interieurverzorging van scholen, productiebedrijven (Industriële reiniging), zorginstellingen en ziekenhuizen, winkels, kantoren.
 • Het schoonmaken van gemeenschappelijke ruimten van een VvE in de Provincie Limburg.
 • Kosten: tussen gemiddeld €22,50 en €31,50 per uur.
 • Ook geschikt voor moeilijke klussen: tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging, zonnepanelen reiniging, graffiti verwijderen, het reinigen van het trappenhuis.

Poetshulp FAQ: bekijk meest gestelde vragen

Wat kost een schoonmaker per uur?

Een ervaren schoonmaakhulp vraagt tussen de €12,50 tot wel €17,00 (uurtarief). Houd ook rekening met (eenmalige) bemiddelingskosten. Let op: daarbij heb je nog wel kosten van schoonmaakmiddelen.

Welke huishoudelijke taken doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat jij wil dat de schoonmaakster die dag gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal schoonmaakklusjes die de hulp uitvoert: toiletten schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. In aanvulling hierop kan je ook vragen voor extra klussen zoals houten vloer in de was zetten of de planten water geven.

Hoeveel uur moet ik een huishoudelijke hulp inhuren?

Jonge gezinnen in Stevensweert huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dit is voldoende tijd voor belangrijke taken zoals dweilen, het toilet schoonmaken, keuken reinigen, afstoffen, stofzuigen. Het meest optimale aantal uren hulp kan worden gecalculeerd door het aantal vierkante meters, de gezinssamenstelling en wat je eventueel zelf nog wil doen.

Hoe kan ik mijn hulp betalen?

Een schoonmaakhulp hanteert altijd minimaal het minimumloon en 8% vakantiegeld. Bij ziekte en vakantie dien je de hulp door de betalen. Bekijk ook Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster is zelf verantwoordelijk om inkomsten op te geven bij de belastingdienst. Steeds vaker betaal je meteen via het platform (zoals bij Helpling).

Zijn er bedrijven voor een eenmalige schoonmaak in Stevensweert?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. DIt komt van pas als je de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak gaat inplannen of bij een verbouwing/renovatie. De volledige woning wordt op een professionele manier gereinigd en ontsmet zodat het huis weer helemaal fris is. De tarieven liggen tussen de €350,00 tot €650,00.

Plaats een reactie