Schoonmaker zoeken
• Betrouwbare & kwalitatieve service
• Zowel voor woningen als bedrijven
• Erkende schoonmakers vergelijken


VERGELIJKEN & OFFERTE AANVRAGEN

Schoonmaker Loozen

Ben je op zoek naar een ervaren schoonmaakhulp in Loozen? Steeds meer gezinnen hebben een extra hulp in huis. Iedere dag thuiskomen in een schoon huis, je hoeft zelf geen vervelende klusjes meer te doen en voor jou blijven er wat meer vrije uurtjes over. Wij helpen je graag op weg bij het vinden van een ijverige schoonmaker in Loozen! Op schoonmakerzoeken.nl verstrekken we diverse tips en adviezen voor het vinden van een huishoudelijke hulp. Tevens bekijk je hier diverse sites waar je beschikbare schoonmaaksters kunt vinden. Daarbij delen wij ook gegevens zoals naam en adres van goede schoonmaakbedrijven.

De voordelen van een schoonmaker in huis

 • Altijd een lekker schoon en opgeruimd huis.
 • Er blijft meer tijd over voor familie en vrienden.
 • De vervelende huishoudelijke taken hoef je zelf niet meer te doen.
 • Ouderen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen.
 • Nu al vanaf €13,00 per 60 minuten.

schoonmaker-zoeken-loozen

Een schoonmaakster in Loozen zoeken

Zit jouw hele week vaak volgepland en wil je jouw agenda vrij maken voor de dingen die er echt toe doen? Een ervaren schoonmaakster in Loozen inhuren moet je dan absoluut overwegen. Alleen, waar vind ik een hulp in huis? Onze adviezen: start met zoeken in je eigen privé-netwerk. Vaak zijn er wel kennissen die op structurele basis in je woning willen schoonmaken. Geen succes? Kijk dan eens op de vraag en aanbod FB groepen of marktplaats. Afsluitend heb je allerlei speciale platforms waar je in contact kunt komen met lokale werksters. In het bijgaande stappenplan lopen we dit stap-voor-stap door.

Een huishoudelijke hulp in Loozen zoeken

 1. Geef contactgegevens in

  ZOek direct een huishoudelijke hulp door te beginnen met het invoeren van je locatie. Er zullen dan uitsluitend werksters geselecteerd worden die ook naar jou toe kunnen en willen komen.

 2. Waar en wanneer

  Als eerst kies je hoe vaak je wilt dat de poetsvrouw komt schoonmaken. Dit kan zijn 1x per week, 1x per 14 dagen of 1x per maand. Daarna kies je het aantal uren van 1 schoonmaak sessie en bepaal een datum voor de eerste schoonmaakbeurt.

 3. Werksters vergelijken

  In het volgende scherm tonen ze de diverse huishoudelijke helpers. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met filters als prijs, takenpakket en beoordelingen.

 4. Dien je aanvraag in

  Je kunt een verzoek versturen naar een aantal schoonmakers die mogelijk hun diensten bij je kunnen uitvoeren. Zodra jouw oproep passend is voor de werknemer heb je jouw poetshulp gevonden!

 5. Kennismaking

  De huishoudelijke hulp komt aan huis op een dag/tijd dat voor beide passend is. Ons advies is om te zorgen dat er altijd iemand aanwezig is en direct even door te nemen wat voor jou belangrijk is. Tip: loop samen een rondje door de woning en geef aan waar jij waarde aan hecht. Het is ook van belang aan te geven waar bijvoorbeeld de stofzuiger, veger en blik en de schoonmaakmiddelen klaarstaan.

Sites voor het vinden van schoonmaakhulpen

Het vergelijken van geschikte schoonmaker is niet eenvoudig. Door middel van het internet kun je terecht op verschillende online marktplaatsen die hiervoor specifiek service verlenen. Via internet kan snel een match gemaakt worden tussen werkgever en schoonmaker. Je kunt hier eenvoudig een profiel aanmaken en zoeken naar een hulp in de buurt. Soms gaat ook de administratie via deze sites. Bijgaand vind je een overzicht met enkele bekende sites. Advies: lees ook eens alles door over Tips voor het schoonmaken.

 • Helpling: Automatische betalingen via het platform.
 • Homeworks: Niet commerciële vereniging met meer dan 1200 hulpen door heel Nederland.
 • Werksters.nl: Snel een match met een lokale schoonmaakster vinden.
 • Ikzoekeenschoonmaakster.nl: Altijd garantie op het geleverde schoonmaakwerk.
 • Hulpen.nl: Aantrekkelijk tarief voor plaatsen zoekopdrachten.
 • Hlprs: Een 8,5/10 sterren beoordeling van gebruikers.
 • Huishoudelijke-hulp.nl: Handig platform voor het vinden van lokale hulp in Hardenberg.

Goedkope schoonmaakhulp gezocht Loozen

Vind een professionele schoonmaakster in jouw wijk!

Adressen van schoonmaakbedrijven in Loozen

Wil je een professioneel schoonmaakbedrijf voor een grote klus? Hieronder ontdek je namen en adressen van schoonmaakspecialisten in Loozen, je vind hier ook glazenwassers en andere specialistische schoonmaakservices. Daarnaast kan je specifiek kijken naar interieurverzorgers in Holthone, De Krim, Schuinesloot en Slagharen.

Er zijn 0 schoonmaakbedrijven gevonden. Meld je aan!
Helaas hebben we in deze plaats nog geen schoonmakers gevonden. Jouw schoonmaakbedrijf aanmelden? Klik hier voor alle informatie.

Werkzaamheden schoonmaakster

De poetser komt bij je thuis, en helpt je bij de meeste karweitjes in de keuken, badkamer en rest van de woning. Bijgaand tref je een lijst met werkzaamheden die de huishoudelijke hulp vaak voor zijn/haar rekening neemt:

 • Alles afnemen met een sopje en stofzuigen.
 • Met de swiffer over de vloer.
 • Grondig schoonmaken van keuken en badkamer.
 • Glazenwassen.
 • Het legen van prullenbakken.
 • Bed verschonen en opmaken.
 • Het strijken van de kleding.
 • Kleding wassen en drogen.
 • Kastdeuren in keuken en badkamer reinigen.
 • Tuin onderhouden.

Huishoudelijke hulp inhuren

Vind een poetshulp (lokaal) nu al vanaf €12,90 per gewerkt uur.

Schoonmaak voor kantoren en bedrijven

Een schone werkplek (kantoor) stimuleert productieve werknemers en geeft een goede eerste indruk richting relaties. Diverse organisaties in de regio zijn in staat bij je langs te komen voor kantoorschoonmaak in Loozen. Je kunt ze werkzaamheden laten doen zoals het schoonmaken van de bureaus en computers, het leegmaken van prullenbakken en het schoonhouden van de toiletten. Ook de arbeidsintensieve aspecten zoals de ramen schoonmaken, gevelonderhoud buitenkant (gevelreiniging), zonnepanelen reinigen, ventilatiereiniging of het bladvrij maken van de dakgoten zijn vaak mogelijk. Een ruim aantal zakelijke schoonmaakbedrijven hanteren een contractvorm waardoor bijvoorbeeld eens per week het kantoor schoongemaakt wordt. De gemiddelde prijzen voor kantoor schoonmaak liggen tussen de €20,50 en €32,50 per uur.

 • Het inhuren van een reinigingsbedrijf is vaak goedkoper dan dan deze werkzaamheden door eigen personeel te laten uitvoeren.
 • Schoon houden van winkels, horeca en hotels, productiebedrijven (Industriële reiniging), scholen, zorginstellingen en ziekenhuizen.
 • Een uitkomst voor reiniging van gemeenschappelijke ruimtes (VvE) in de Provincie Overijssel.
 • Tarieven: tussen de €24,50 en €30,00 per uur.
 • Ook intensieve en lastige klussen zijn een optie: ventilatie reiniging, graffiti verwijderen, zonnepanelen reiniging, tapijtreiniging, vloeronderhoud, gevelreiniging.

Veelgestelde vragen (FAQ) over poetshulp

Welke tarieven hanteren schoonmakers op uurbasis?

Een gewone schoonmaakhulp rekent tussen de €13,10 tot €17,25 per uur. De verhuurorganisatie kan eventueel nog bemiddelingskosten rekenen. Sommige platforms werken daarbij met een vaste prijs per maand.

Wat doet een poetser?

Vooraf bespreek je wat de schoonmaakster allemaal gaat doen. In de praktijk zijn er een aantal huishoudelijke taken die de hulp uitvoert: dweilen, stofzuigen, toiletten schoonmaken, afstoffen, keuken reinigen. Daarnaast kan je afspraken maken over strijken of de was doen en opvouwen.

Hoe vaak kan de huishoudelijke hulp komen?

Veel gezinnen en families in Loozen huren doorgaans 3 uur aan hulp in voor thuis. Dat is ruim voldoende voor onder andere het toilet schoonmaken, stofzuigen, dweilen, keuken reinigen, afstoffen. Hoeveel uur daadwerkelijk nodig is kan worden gecalculeerd door de grootte van het huis, jullie leefstijl en hoeveel ervaring de hulp heeft.

Hoe mag ik mijn hulp betalen?

Een poetsvrouw maakt aanspraak op een minimumloon plus 8% vakantiegeld. De hulp heeft ook recht op doorbetaling bij ziekte of vakantie. Vraag ook naar de beschrijving Regeling Dienstverlening aan Huis. Een witte werkster moet zelf de inkomsten opgeven bij de Belastingdienst. In meer en meer situaties wordt de betaling uit handen genomen door het platform (zoals bij Helpling).

Wat zijn de mogelijkheden voor een eenmalige schoonmaak in Loozen?

Je kunt een eenmalige schoonmaakhulp inhuren. Een uitkomst als je bezig gaat met de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak of bij oplevering van een woning. De volledige woning wordt opgeruimd, schoongemaakt en nagekeken wat maakt dat de woning weer als nieuw aanvoelt. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type woning en liggen tussen de €275,00 tot €525,00.

Plaats een reactie